Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez normális?...

Szerintetek ez normális? Meddig kellene még ezt türnőm?

Figyelt kérdés
Anyámmal élünk a 4 éves fiammal. Én több pénzt kapok mint ő. Ebből adódóan na meg azért mert ő minden szarra elkölti a pénzt, sosincs lóvéja. Eddig is belenyúlkált a pénztárcámba, de ma telt be a pohár. Fiam a hosszú hétvége alatt elkezdett köhögni. Mondtam neki, hogy hétfőn dokihoz viszem. Volt 1500Ft-om a gyógyszerre. Párom még nem kap fizut pár napig. Reggel felkelek, gondoltam megnézem mégegyszer a pénzt, jol emlékszem-e mennyi van. Durván találtam benne 400ft-ot. Mert hogy ő cigit vett, majd jövőhéten vissza adja. Az rohadtul nem érdekli, hogy a gyerek most fullad majdnem meg a köhögéstől. Komolyan sírni tudnék... Jövő hónapba lehet eltudunk költőzni, de nem biztos. És ha nem, akkor nem tudom hogy birom még ki itt... :(
2014. okt. 27. 11:11
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Sz*rt se tudsz, de okoskodsz. Köhögésre mióta kell antibiotikum? Köptetőt kapott. Mért ne lenne elég 4 napra? Mint irtam csak kenyér meg tej kell, más minden van itthon. Azért itt élek, mert páromnak eddig hitele volt, nem birtuk volna az albérletet, meg a jo édes anyám éhenhalt volna. Szóval inkább halgass és szállj magadba. Iq bajnok.

Én is leordítottam a fejét. De semmi. Az elöbb bejön a szobába és direkt elveszi a gyerek újságát, hadd orditson. Mondom neki, hagyd már a gyereket. Erre azt mondja, én egy dög vagyok.

2014. okt. 27. 15:06
 12/26 A kérdező kommentje:
Ja és mielött tovább osztanád az igét. Hetente van fizetés.. Kilett váltva a gyógyszer és a tej kenyér pénz is megvan. Nem is ez volt a kérdés lényege.
2014. okt. 27. 15:14
 13/26 anonim ***** válasza:
Sajnos anyukád azt a kevés jót is sajnálja tőled amid van. És ha neked rossz az neki egyfajta elégtételt jelent. Nem feltétlenül a gyermekedet "nem szereti" hanem inkább ellened irányulnak ezek a dolgok. Ez csak egy vélemény volt, mondhatni tapasztalat... :(
2014. okt. 27. 15:16
 14/26 anonim ***** válasza:
9%

Ha kohogesre kopteto valo, akkor nem kell orvos, ugye, de mindegy.

Ha pedig hetente van fizetes akkor az kozmunka.

2014. okt. 27. 15:36
 15/26 anonim ***** válasza:
26%
Közmunkán mióta fizetnek hetente??Ki ez az ökör? És ha közmunka ,akkor mi van?Nem mindenki zsidó családba született...
2014. okt. 27. 15:45
 16/26 anonim ***** válasza:
40%
Közmunkán havonta van fizetés, te vadb.rom.
2014. okt. 27. 15:49
 17/26 anonim ***** válasza:
Nekem a nagybátyám volt ilyen. Amikor baba voltam, még a tápszeremet is képes volt meginni. Anyumék vettek egy külön hűtőt, a pénzt eldugták. Nagymamám is hajlamos elcsórni a pénzt, én régi ruhákba szoktam elrakni a pénzemet.
2014. okt. 27. 16:34
 18/26 A kérdező kommentje:

14! Nincs szükség közmunkára te állat. Van szakma, van munka. ;) Egy normális szülő akkor is elviszi a gyereket orvoshoz. Nem mindenkinek van olyan trágya orvosa hogy mindenre antibiotikumot ír. ;)

13! Igen, ebben lehet valami. Sose voltam igazán szeretve...

2014. okt. 27. 17:37
 19/26 anonim ***** válasza:
Latom az idiotak ide is betevedtek. Most telefonrol nem latom a hsz sorszamat, de kedves okoska, gyanitom sz@rt sem tudsz az eletrol. Mi jol allunk anyagilag, megsem tennek ilyen megjegyzest, mert a tobbsegnek bizony nincs tobbszazezres vagy millios megtakaritasa. Gyanitom, vagy egy unatkozĂł egyetemista vagy vagy komoly segitseggel elsz, esetleg gyerek nelkul. A felelos gyermekvallalas nem abbol all hogy sosem lesznek anyagi gondjai valakinek, hanem abbol hogy o maga mint ember kepes - e jo peldat mutatni, megtesz - e mindent a csaladert es segelyeken kivul van - e valami jovedelme. Ha mindenki csak ugy vallalna gyereket hogy sok tartaleka van, hamar kihalnank. Lattam en mar olyan part akik marhara el voltak telve mert mindenre volt penzuk, aztan 2 gyerek utan elhagytak magukat es ugy lecsusztak hogy most kenyerre sem telik.
2014. okt. 27. 17:55
 20/26 anonim ***** válasza:
12%

Allat, idiota, tragya, barom, okor - van am szinvonal, anyukak.... A gyerek is ezt tanulja?

Nem vagyok unatkozo egyetemista es segitsegem a ferjem, de ho vegen nem 1500 forintom van egy gyerek mellett. Felelos gyermekvallalasnak hivjak az ilyet, de nm mindenki ismeri a fogalmat.

Nem en elek az anyammal, nem parom van, hanem ferjem es hitele sincs, nem is volt, nem is lesz egyikunknek sem.

Befejeztem, ez a szinvonal amit kepviseltek melyen alulmulja a normalist es az ertelmest.

Koltozz el es akkor nem lop meg az anyad, ilyen egyszeru

2014. okt. 27. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!