Szerintetek ez normális? Meddig kellene még ezt türnőm?
Sz*rt se tudsz, de okoskodsz. Köhögésre mióta kell antibiotikum? Köptetőt kapott. Mért ne lenne elég 4 napra? Mint irtam csak kenyér meg tej kell, más minden van itthon. Azért itt élek, mert páromnak eddig hitele volt, nem birtuk volna az albérletet, meg a jo édes anyám éhenhalt volna. Szóval inkább halgass és szállj magadba. Iq bajnok.
Én is leordítottam a fejét. De semmi. Az elöbb bejön a szobába és direkt elveszi a gyerek újságát, hadd orditson. Mondom neki, hagyd már a gyereket. Erre azt mondja, én egy dög vagyok.
Ha kohogesre kopteto valo, akkor nem kell orvos, ugye, de mindegy.
Ha pedig hetente van fizetes akkor az kozmunka.
14! Nincs szükség közmunkára te állat. Van szakma, van munka. ;) Egy normális szülő akkor is elviszi a gyereket orvoshoz. Nem mindenkinek van olyan trágya orvosa hogy mindenre antibiotikumot ír. ;)
13! Igen, ebben lehet valami. Sose voltam igazán szeretve...
Allat, idiota, tragya, barom, okor - van am szinvonal, anyukak.... A gyerek is ezt tanulja?
Nem vagyok unatkozo egyetemista es segitsegem a ferjem, de ho vegen nem 1500 forintom van egy gyerek mellett. Felelos gyermekvallalasnak hivjak az ilyet, de nm mindenki ismeri a fogalmat.
Nem en elek az anyammal, nem parom van, hanem ferjem es hitele sincs, nem is volt, nem is lesz egyikunknek sem.
Befejeztem, ez a szinvonal amit kepviseltek melyen alulmulja a normalist es az ertelmest.
Koltozz el es akkor nem lop meg az anyad, ilyen egyszeru
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!