Szerintetek ez normális? Meddig kellene még ezt türnőm?
Nekem a bátyám volt ilyen.
Keress valami biztos helyet a pénzednek és dugd el.
Pl én régen ragasztottam egy falikép hátuljára egy borítékot, és abba raktam bele a papírpénzt, mert nem nyomja ki és ott nem is kereste senki.
Nem normalis, az anyad ez onzo dog. Felnott letere szegyelheti magat. Hogy egy felnott ember ennyire ne birjon a belevel... A masik a cigi. Az fontosabb, mint a gyerek gyogyszere?? En is voltam dohanyos, de ilyet sosem tettem volna. Meg kene forditani a szajaban.
En is azt tudom javasolni, hogy tartsd a penzedet a nyakadban.
Igen, 1500ft-om volt ami a heti tejet meg kenyeret fedezte volna, minden más van. Pénteken meg fizu...
Komolyan nem tudom meddig birom még ezt. :(
Tök mást kérdezett miért kell belekötni miért csak ennyi pénze van???!! Honnan tudod h miért annyi van, de belekötsz.
Képzeld nekem 2 ezrem van és csak h tudd azért mert 100 ezer volt a kocai javítatás, 30 ezer a gyereknek és a páromnak a gyógyazer mert betegek lettek. Na látod már mégis máshogy áll a dolog, nem azért nincs pénzem mert szórom. Képzeld amúgy hús, tészta stb van itthon nem fogunk éhen halni.
Bocsi kérdező de az ilyen mindig felhúzza az agyam.
Tarsd magadnál mindig a pénzt. Próbáljatok meg minél hamarabb elmenni ez így nem élet.
Smmi gond. Az ilyen okoskák engem is felidegesítenek...
Hát ez tényleg nem az. :(
Utolsó, szűnj már meg! Hogy lehetsz ilyen aljadék?! Törődj a saját - ezek szerint tökéletes - életeddel, és ne másnak osszad az észt!
Kérdező: Tedd el a kp-t, ennyi. Úgy, hogy véletlen se találja meg. És a sütit is, pl. szekrénybe, ahol tudod, hogy nem fogja nyitogatni. Mást nem tudok javasolni. amúgy én már leordítottam volna akár anyám, akr nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!