Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha egy nő megunja a saját...

Ha egy nő megunja a saját gyerekét, és nem akarja többé nevelni akkor mit tehet? Be lehet adni intézetbe?

Figyelt kérdés
Apja nincs, nagyszülők sincsenek, illetve aki van az nem alkalmas egy kisgyerek befogadásához. A nő úgy érzi hogy nem bírja ezt tovább, a gyerek elrontja az életét, mindig mindenhol ott van és akadályozza az életben..abban hogy nyugodtan elmehessen vásárolhatni, randizgasson férfiakkal, elutazzon wellness hétvégékre, vagy akár egy pihenős vasárnapot eltöltsön egyedül. A kicsi már 3 éves, szóval nem szülés utáni depresszióról van szó szerintem.
2014. okt. 23. 12:19
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
1-es válaszoló vagyok!Én is voltam egyedül 2 gyerekkel,főleg az egyik még rossz alvó is volt + közbe meghalt az anyum rákban,igen nagyon nehéz volt,de soha eszembe se jutott hogy eldobjam őket magamtól,még mindig tartom a véleményem.
2014. okt. 23. 16:08
 32/55 anonim ***** válasza:
Derüljön már ki,hogy miért nincs apja?!
2014. okt. 23. 16:36
 33/55 anonim ***** válasza:
Logikus,hogy miért nincs nem? Mert provokatív, kamu a kérdés....
2014. okt. 23. 19:42
 34/55 anonim ***** válasza:
Hmmm, én ismerek valakit aki ezt megtette, passzolgatta a gyerekét hetekig mindenkinek, ismerősnek, barátnak, rokonnak. Majd elfelejtett érte menni hetekig, igen a kisgyerek állami gondozásba került. De kérdezem én egy szülő hogy képes ilyenre???????????????????????????????????????????????
2014. okt. 23. 19:48
 35/55 A kérdező kommentje:
Komolytalan szexkapcsolatból született véletlenül, az apa nem vállalja, hallani sem akart róla soha, ki is költözött külföldre, és semmi elérhetőséget nem hagyott.
2014. okt. 23. 19:53
 36/55 anonim ***** válasza:
Azt lehet tudni, hogy te ki vagy a tortenetben, kerdezo?
2014. okt. 23. 19:56
 37/55 A kérdező kommentje:
Az anyuka legjobb barátnője. Nem kérek olyan ötleteket hogy fogadjam be én a gyereket, anyagilag nem állok úgy hogy ez lehetséges legyen.
2014. okt. 23. 19:58
 38/55 anonim ***** válasza:
5%
Miféle ember vagy te kérdező ,..hisz még az állat is ragaszkodik a saját kölykéhez !!!Ha komolytalan szexkapcsolatból született a gyermek (azt már nem is kérdezem ,miért nem védekeztetek? ),akkor miért tartottad meg ,ott volt opciónak az abortusz ;vagy akár az örökbeadás is .
2014. okt. 23. 20:02
 39/55 anonim ***** válasza:
0%
Te mint anyuka barátnője ,milyen véleményen vagy ?! Legalább neked lehetne több eszed ! Ilyet épeszű ember nem csinál ,de nem is asszisztál hozzá !
2014. okt. 23. 20:05
 40/55 anonim ***** válasza:
nem igy müködik az intézeti ellátás pénzbe kerül gyakran azoknak sincs hely akiket otthon bántalmaznak
2014. okt. 23. 20:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!