Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha egy nő megunja a saját...

Ha egy nő megunja a saját gyerekét, és nem akarja többé nevelni akkor mit tehet? Be lehet adni intézetbe?

Figyelt kérdés
Apja nincs, nagyszülők sincsenek, illetve aki van az nem alkalmas egy kisgyerek befogadásához. A nő úgy érzi hogy nem bírja ezt tovább, a gyerek elrontja az életét, mindig mindenhol ott van és akadályozza az életben..abban hogy nyugodtan elmehessen vásárolhatni, randizgasson férfiakkal, elutazzon wellness hétvégékre, vagy akár egy pihenős vasárnapot eltöltsön egyedül. A kicsi már 3 éves, szóval nem szülés utáni depresszióról van szó szerintem.
2014. okt. 23. 12:19
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
16%

szerintem súlyosan mentális beteg az anya. Kezeltesse magát, mielőtt úgy döntene, hogy később megbánja!!!

Nekem is pont 3 éves az egyik gyerekem. Most vannak a legédesebb, legragaszkodóbb és talán a legsérülékenyebb korban. Én az oviban is nehezen hagyom ott, nemhogy intézetbe adni!!!! Szegény gyerek! Isten óvja!!!

2014. okt. 23. 13:18
 12/55 anonim ***** válasza:
27%
Én csak a gyermeket sajnálom ..az "anyát" nem tudom !!!
2014. okt. 23. 13:26
 13/55 anonim ***** válasza:
17%
Nem egészen értem az igazi kérdést. Ha az anya vásárolgatni, randizgatni, utazni készül, akkor miért nem keres bébiszittert a gyermeke mellé? Kérdező, Te ki vagy ebben a faramuci helyzetben?
2014. okt. 23. 13:34
 14/55 anonim válasza:
84%
10-esnek uzenem, hogy minden elismeresem az egyedulallo anyukake! buszke lehetsz magadra mert felismerted a nehezsegeidet es segitseget kertel. sok boldogsagot kivanok neked!
2014. okt. 23. 13:35
 15/55 anonim ***** válasza:
66%

Ki a kérdés feltevő?Talán maga a kedves apa??

Szégyelljétek magatokat,hogy így lehurrogjátok az édesanyát.Rettentő nehéz és idegfeszítő lehetett évekig segítség nélkül teljesíteni.

Mi az hogy apja nincs??Meghalt vagy lelépett talán?Mert nagyon nem mindegy!

Én is nagyszülői segítség nélkül teljesítettem és megmondom őszintén már azt hittem feladom.Aztán jöttek a betegségek betegség hátán,mert miért is legyen olyan könnyű.

Én a kérdező helyében biztos hogy beadtam volna délelőttre családi napközibe,vagy felvettem volna egy nyugdíjas nénit aprópénzért gyerekmegőrzőnek néha.

Nagyon kemény lehet apa nélkül,és nagyon remélem kitart az édesanya.

Most már óvoda jön,így jöhet a fellélegzés is.

Kedves kérdező!Kit tisztelhetünk a személyedben?

2014. okt. 23. 13:38
 16/55 anonim ***** válasza:
96%

Koszonom 14. Ahogy látod az többiek hozzaallasan, nem egyszeru.... Azonnal az ítélkezés, semmi segítségnyújtás....

A gyerek azota mar kamasz koru, boldog, kiegyensúlyozott, ahogy en is, de ehhez bizony kellett a magány. Mindkettőnknek.

2014. okt. 23. 13:44
 17/55 anonim ***** válasza:
97%

De könnyen ítélkeznek itt egyesek... Gondolom ugyan azok akik az abortuszos kérdéseknél győzködik az nőket akik nem akarják a babát, hogy tartsák meg majd megszeretik, meg megjönnek az anyai ösztönök stb-stb.

Tessék itt az eredménye annak a hülye felfogásnak, hogy szülni KELL minden áron, különben nem is vagy ember.

Ráadásul ilyenkor mindig a gyerek az aki a legtöbbet szenved. Egy kis megértéssel kéne lenni egymás iránt.

2014. okt. 23. 13:45
 18/55 anonim válasza:
16%
Az ilyet mifelénk szívtelem dögevőnek ndvezik és joggal.
2014. okt. 23. 14:07
 19/55 anonim ***** válasza:
30%
Itt nem amiatt van elítélve az anya ,mert nehézségei vannak ,egyedül van stb ...Hanem mert azért rinyál ,hogy így nem tud pasizni ,vellness hétvégékre járni .. stb .Kérem szépen ,tudta mivel jár a gyermekvállalás ,a gyerek nem kiskutya akinek gazdát keres ,ha már nem tud gondoskodni róla . A saját önző mivolta miatt akarja intézetbe adni a gyermekét ,hogy saját magának könnyebb életet biztosítson ... ez bizony elítélendő és szégyen !!!
2014. okt. 23. 14:10
 20/55 anonim ***** válasza:
13%

Hol van a tifelétek?

Románia?Még írni sem tudsz.

2014. okt. 23. 14:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!