Ha a szülő kiteszi a gyerekét az utcára akkor mi történik?
Figyelt kérdés
Úgy értem 17 éves a gyerek 1 hónap múlva lesz 18. Mit tehet a gyerek?2014. okt. 18. 20:30
61/64 A kérdező kommentje:
és nem azt mondom hogy ő nem hibás. tudom hogy ő IS hibás. de ugy gondolom attól még nem kéne kivágni az utcára. leírhatnám nektek az egész sztorit de az eléggé privát akit érdekel üzenetben megtalál és ha tud tanácsot adni szívesen veszem de ide a nagyvilágba több privát dolgot nem írok.van még bőven szar a családban.
2014. okt. 19. 18:08
62/64 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy a megfelelő eljárás az, hogy kiteszik az utcára. Sőt, a többség is elítéli.
Te azt felejted el, hogy ilyenkor nem mentegetni kell, mert volt benne felelőssége neki is. Az élet gyakran nem igazságos, de ha van egy szituáció az igazságtalanságán keseregni felesleges, az nem visz előbbre. Állhat itt öklét az égre rázva évekig nem fog semmi változni. Trauma ide vagy oda, egyébkét szerintem ebben nincs igazad mentségeket keresel és eltúlzod, nem kesereghet évekig azon hogy milyen családja van, a körülményei nem engedik meg neki ezt a luxust.
63/64 A kérdező kommentje:
nem kesereg. nem volt rá ideje. se arra hogy a saját magánéletét élje se arra hogy tanuljon se arra hogy kicsit szórakozzon semmire.
2014. okt. 19. 19:32
64/64 anonim válasza:
Miert, mit csinalt, hogy nem volt ideje semmire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!