Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a szülő kiteszi a gyerekét...

Ha a szülő kiteszi a gyerekét az utcára akkor mi történik?

Figyelt kérdés
Úgy értem 17 éves a gyerek 1 hónap múlva lesz 18. Mit tehet a gyerek?

2014. okt. 18. 20:30
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
0%
Igen és vajon az a légkör, ahol a szülők semennyire sem támogatnak, mennyi cseszi szét az embert? Mert ha valakinek olyan a nevelőapja mint az itt leírtak, simán lehet, hogy depressziós a gyerek és akkor aztán mondhatja neki bárki, hogy tanuljon és ezen múlik a jövője és csinálja meg magától akkor is ha mindenki belerúg, mert egyszerűen nem fog neki menni. Nem fogja érdekelni. Meg kéne keresni az okot miért nem tanul, beszélgetni kéne vele, ösztönözni, motiválni, nem pedig kirakni, hogy tessék legyen veled valami.
2014. okt. 19. 12:40
 52/64 anonim ***** válasza:
60%

Persze utolsó akkor a gyerek maga az ártatlan bárány, mindenről szülő tehet.

Gyerek nem a szülőknek tanul hanem magának és ezt 18 évesen sem tudja ott magával is baj van.

2014. okt. 19. 12:43
 53/64 A kérdező kommentje:
Anyagi gondok nincsnenek és nem is voltak. Az anyuka pár éve autóbalesetet szenvedett majdnem meghalt.Akkor bukott meg előszőr aztán másodszor is.
2014. okt. 19. 12:43
 54/64 anonim ***** válasza:
0%
Na tessék, mégsem a gyerek fene nagy lustasága és hasonlók okozták a gondot... Mert ez szerintem mindenkit rettentően megviselt volna, pláne egy gyengébb jellemet...
2014. okt. 19. 12:45
 55/64 anonim ***** válasza:
Persze, nyilvan most jon egy ilyen tragédiával, hogy magat védje, ha valoban igy lett volna, mar reg leírta volna.
2014. okt. 19. 13:11
 56/64 A kérdező kommentje:

remélem veled is történik ilyen kedves utolsó és akkor majd nem fogsz ilyeneket mondani.sőt remélem hogy az egész családfát kipusztul borzalmas kínok között.

egyébként azért nem irtam le mert rohadtul nincs közötök hozzá másodszor pedig nem az a kérdés h miért bukott meg meg stb. hanem hogy mit tegyen. de megint okosak egyesek

2014. okt. 19. 13:26
 57/64 anonim ***** válasza:
Nos, csak azt bizonyítottad, hogy igazam volt. Nem csak buta vagy, hanem bunko es gonosz is. Atkozni a primitív népség szokott, mint pl te.
2014. okt. 19. 13:43
 58/64 anonim ***** válasza:
0%
Akink fenékig tejfel az élete, és szerető családban nőtt fel, az marha könnyen osztja az észt. Remélem, ha a gyereket kirakják otthonról, akkor sikerül talpra állnia! A szülők meg vénségükre vissza kapják azt, amit érdemelnek!
2014. okt. 19. 14:03
 59/64 anonim ***** válasza:

Kérdező az átkozódásod primitív buta emberre vall ahogy az is, hogy a "gyerek" egy pár éve történt dolog miatt eldobja a jövőjét. Mert ezt teszi. Ha nem képes felfogni, hogy a boldogulásához a tanulás a kulcs akkor így járt. Nem azt mondom, hogy ez jó így, de az ezzel a mentalitással amit te és még egy másik válaszoló képvisel csak annyit ér el, hogy 30 éves korában is irigyen fog nézni másokat mert neki nem adatott meg ez vagy az, és persze az egész világ hibás lesz mindenben csak ő egyedül nem.

Nekem 2 közeli szerettem/hozzátartozóm halt meg a gimi alatt nem buktam egyszer sem. És a fene nagy liberális gondolkodással itt egyesek elfelejtik, hogy bár lehetnek/vannak külső befolyásoló tényezők, a bukás elsősorban a gyereken múlik, nem a tanáron nem a szülőn és nem az oktatási rendszeren.

2014. okt. 19. 17:15
 60/64 A kérdező kommentje:
van aki könnyen viseli van aki nem. neked mázlid van akkor ezek szerint. de úgy gondolom elég nagy trauma lehet az, hogy apja alapból nincs, a nevelőapja nem foglalkozik vele és akkor még az anyját is elveszítheti. és bármikor. maradandó sérülései vannak, egy rossz mozdulat, akár egy erősebb tüsszentés és hatalmas baj lehet belőle.ha az anyját elveszti nem marad senkije.
2014. okt. 19. 18:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!