Szerintetek apám jobban szereti a nővéremet mint engem vagy én vagyok önző?
Szóval azon gyötrődöm hogy apám minden vitában a nővéremnek ad igazat és nem egyszer elmondta mert bekellett írnom a pinkódját/facebook jelszavát és mindeggyik ilyesmi a nővérem neve-születési éve stb.
vagy pl a nővérem és az én születés napom között 1nap van meg 2 év és kaptunk közösbe egy gitárt elvileg közben tudják, hogy a zenéhez nincs tehetségem és nem is érdekel amíg a nővérem hosszú idők óta gitárt jért vagy pl.: a nővéremnek vettek fuvolát (130.000 Ft) franciaországi utat is fizettek amíg nekem semmi ilyesmit és pl.: húsvétra a nővérem kapottt egy 70.000 Ft-s tabletet én meg egy wifi routert ami azért jó mert SAJÁT pénzből utánna vettem hozzá wifikártyát az asztali gépbe de igazából énrajtam az nem változtat hanem a nővérem tabletjéhez szükséges. És mindezek mellett olyan esetet nem tudok magamban felidézni ami ilyen téren fordítva történt volna . És ha rákérdezek hogy én miért nem bővíthetem ki a számítógépem akkor azzal indokolnak hogy a nővéremet Szolnokon neves (Verseghy Ferenc) gimnáziumba vették fel amíg éngem csak a Gépipari szakközép iskolába (igaz azt jelöltem meg első helyen és oda akartam menni)
bocsánat ha hosszú lett 16/F
Hat sajnos ugy tunik nekem, hogy igen. De valoszinuleg, o ilyen lanyos apuka meg buszke a lanyara, hogy jo suliba kerult stb.:/
Sajnos sok csaladban elofordul, hogy az egyik gyerek tobb figyelmet kap, mert jobban teljesitett mar altalanosban, mint a masik.
Meg hat elso szulott, lehet ez is kozre jatszik.
Szegény, sajnos vannak ilyen szülők.
A gitáros esetnél én megmondtam volna, hogy "annyi becsület lehetett volna bennetek, hogy kimondjátok, nekem nem adtok semmit; ahelyett, hogy azt hazudjátok, közös ajándék".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!