Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek apám jobban...

Szerintetek apám jobban szereti a nővéremet mint engem vagy én vagyok önző?

Figyelt kérdés

Szóval azon gyötrődöm hogy apám minden vitában a nővéremnek ad igazat és nem egyszer elmondta mert bekellett írnom a pinkódját/facebook jelszavát és mindeggyik ilyesmi a nővérem neve-születési éve stb.

vagy pl a nővérem és az én születés napom között 1nap van meg 2 év és kaptunk közösbe egy gitárt elvileg közben tudják, hogy a zenéhez nincs tehetségem és nem is érdekel amíg a nővérem hosszú idők óta gitárt jért vagy pl.: a nővéremnek vettek fuvolát (130.000 Ft) franciaországi utat is fizettek amíg nekem semmi ilyesmit és pl.: húsvétra a nővérem kapottt egy 70.000 Ft-s tabletet én meg egy wifi routert ami azért jó mert SAJÁT pénzből utánna vettem hozzá wifikártyát az asztali gépbe de igazából énrajtam az nem változtat hanem a nővérem tabletjéhez szükséges. És mindezek mellett olyan esetet nem tudok magamban felidézni ami ilyen téren fordítva történt volna . És ha rákérdezek hogy én miért nem bővíthetem ki a számítógépem akkor azzal indokolnak hogy a nővéremet Szolnokon neves (Verseghy Ferenc) gimnáziumba vették fel amíg éngem csak a Gépipari szakközép iskolába (igaz azt jelöltem meg első helyen és oda akartam menni)

bocsánat ha hosszú lett 16/F

#szülő #testvér #önzés #jobban szereti az egyik gyereket mint a másikat
2014. aug. 25. 19:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

# 10

Nem az, hogy szerinte, az életben soha de soha nem fogják megkérdezni, hányas voltál általánosban matekból. Egyszerűen nem számít.

Nem tudom megmagyarázni miért kivételezik az apukád a nővéreddel. Borzalmas mert, mint most te, ilyenkor csak arra tud gondolni az ember, hogy őt nem, vagy kevésbé szereti.

2014. aug. 27. 10:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Gondolj arra hogy ha a nővéred kijárja a Verseghyt, lesz egy érettségije és ennyi. Neked ha elvégzed még egy szakmád is lesz. Annyira azért nem nagy szám azaz iskola. Tudom mert szolnoki vagyok :p
2014. szept. 3. 17:20
 13/15 anonim ***** válasza:
igen. szerintem különbséget tesznek közted és a nővéred között. A nővéred mit szól ezekhez a dolgokhoz? Ő nem tartja igazságtalannak a dolgot? Az ő lelkiismerete hol van? Anyukád is így viselkedik veled? Nagyszülők hol vannak ilyenkor?ők nem tudnak segíteni, esetleg beszélnének a szülőkkel?
2014. szept. 3. 18:04
 14/15 anonim ***** válasza:
az én apám is kivételezett a nővéremmel, és én se tudtam tenni ellene semmit.
2014. szept. 3. 18:10
 15/15 A kérdező kommentje:
nagypapámmal ritkán találkozok , anyukám azt mondja hogy szerinte sem a legigazságosabb de el kell fogadnom meg szerinte azért érdemlem ezt meg mert cigizek (apámnak semmi baja vele néha ő veszi meg nekem) .
2014. szept. 3. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!