Hogy mondjam el?
Terhes vagyok, hogy mondjam el a barátomnak és a szüleimnek?
17/L
" " - hogyne, nyilván minden gimnazista mellényzsebből költ vagyonokat arra, hogy egyébként teljesen tönkretegye a saját szexuális életét három féle fogamzásgátló eljárás hátrányainak összességével."
Te miről beszélsz???
1. óvszer: (megnéztem) 10 db-os durex 995 forint. Nyilván csak van a srácnak 1000 forintja.. azért ez nem egy kisebb vagyon
2. gyógyszer. Nyilván ezerféle van, én kikerestem egyet csak úgy példának. Sokan elégedettek vele. Dienelle a neve. Azt írják, hogy 3 havi tabletta ára 6000 forint vagyis havi 2000 forint. Azért ez sem egy kisebb vagyon.. De ha a lány nem tudja egyedül állni akkor a barátjával közösen állhatják a gyógyszert és a gumi összegét is. Az fejenként 1500 forint lenne.
3. megszakításos módszer ingyen van..
Szóval ha valaki szerint egy kisebb vagyon havi 2000 ezer forint a védekezésre, az nem gondol bele, hogy mennyibe kerül egy gyerek havi kiadása..
#22, nyugtass meg, hogy ezt csak leírtad, de nem próbáltad még:)))
(Nem Dienelle hanem DienIlle, nem 6000, hanem 7000 - 6880 - szerinted meddig elég egy 10-es Durex, és hasonlók... de nem is ez a lényeg, szerinted ez után még mi jó marad a szexben??? Amikor a hormon lenyomja a nő libidóját, a gumi csökkenti a testérzést és a megszakítás végig tudatos koncentrációt kíván ÍGY EGYÜTT? Az, hogy ki lehet pipálni, hogy megvolt az aktus? Vagy az, hogy a maximalisták akkor nem kezdenek "felelőtlen"-ezni URL?
Erre kellene valami logikus válasz...
ma 20:18
Írtam,hogy a gyógyszert csak találomra linkeltem be.
Leírom, hogy megértsd. Az aki parázik a terhességtől az védekezhet több módon is, de nem azt mondtam, hogy márpedig húzzon gumit, szedjen tablettát, kapja ki a srác farkát idő előtt. Jó magam évek óta tablettát szedek, soha nem volt vele gondom, és nem csökkenti a szexuális élményt sem. Gumi használatára, meg csak páran nyafognak, hogy (olyan mintha zokniban lennék)
Ha nem tetszik neki a védekezési mód, ha csak az érdekli hogy szex legyen az vállalja a kockázatot, hogy akár terhes is maradhat.. Ezen nincs mit vitázni..Innentől be is fejeztem...
további szép napot
Kedves kérdező! Miután már kaptál hideget és meleget, kérdésedre válaszolok.
Minél egyszerűbben és minél gyorsabban mondd el.
A szüleid elé lehetőség szerint úgy állj, hogy a döntésed is készen legyen: szeretnéd-e megtartani, vagy valóban nem kívánod, és abban kérd a segítségüket.
A kamaszpanasz.hu oldalon mindenféle jótanácsot megtalálsz erre a helyzetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!