Miért szórakoznak velem a szüleim? L/20
Figyelt kérdés
4 hónapja végeztem a sulival, van egy érettségim meg szakmám, munkát még nem találtam, de keresem. Mostanában piszkálnak a szüleim, hogy mikor lesz már munkám erre már elegem lett és jelentkeztem egy gyárba, ahova holnap be is hívtak. Mikor elmondtam, hogy pénteken megyek oda akkor teljesen felháborodtak, hogy azért azt tanulhattam meg, hogy nehogy menjek oda stb. Most akkor mit csináljak? Kis városban lakok más lehetőség nem igazán van nem fogják fel.2014. okt. 2. 12:30
11/12 anonim válasza:
Nézegesd gyakran az álláshirdetéseket, próbálkozz, küldözgess, pár helyre személyesen is beadhatod, közben mindig mesélgesd otthon, hogy hova küldözgetted és milyen nehéz.
Nekem is így volt 1 éve, szóval ismerem a helyzetet.
Elképzelhető, hogy az is böki a csőrüket hogy te most egy szépen eltartott vagy, megkapod majd még azt is, hidd el.
De próbálj sokat keresgélni, küldözgetni, nem kell hogy szakmába essen, csak amilyen munkakörbe belepasszolnál már küldjed is! Ha mindenki csak szakmában látná a munkát, akkor rengeteg munkanélküli lenne.
Munkakeresésről legyen szó, és ne szakmairól, arra ne is várj, akkor még 10 évig is otthon ülhetsz.
12/12 anonim válasza:
Kérdező, hajrá, mindenképp menj el a meghallgatásra és kezdj el dolgozni! Bárcsak mások is így gondolkoznának,mint te és találnának hamar melót. Szerintem nagyon életrevaló és komoly gondolkodásmódra vall a tiéd. Meglátod,büszkék lesznek rád a szüleid, amikor már elkezdesz dolgozni és saját pénzt keresni.Akármennyi is a fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!