Miért nem engednek be a szüleim egyedül a moszkva térre 12/f?
"jó jó de akkor is"
Ettől még nem fogsz más válaszokat kapni. Akármit mondasz, a szüleidnek igaza van.
Ettől függetlenül a Széll Kálmán tér nem egy veszélyes hely, továbbra is ezt mondom. Nem szép hely, nem különösebben gusztusos, de nem mondható veszélyesnek. Vidéki kis városokban, falukban is leselkedik annyi veszély egy egyedül közlekedő fiatalra, mint Budapesten.
Tudom, hogy ha valaki nem itt él, akkor egy átláthatatlan, bűnözőktől hemzsegő dzsumbujnak is tűnhet Budapest, de nem az. Főleg nem a budai kerületek és a kertvárosi részek. A pesti belvárosnak valóban vannak problémásabb részei, pl. tárcára, táskára vigyázni kell sok helyen, de egy ekkora gyerek nyilván nem vagyonokkal indulna neki a világnak.
Egyszer közlekedni, emberek közé menni is meg kell tanulni. Egy 12 éves gyerek meg már nem kisbaba, egy-egy rövidebb útra biztonságos környékre el lehet engedni szerintem. Azt is hozzátenném, hogy a szüleinek kell ismerniük a gyereket magát, mert ha tapasztalatból tudják, hogy megbízhatatlan, akkor az teljesen más helyzet. Én főként a korábbi válaszokra reagáltam, akik egyenesen azzal ijesztgették a kérdezőt, hogy ez egy veszélyes hely egy gyereknek. Ez pedig így nem igaz.
Cica, igazad van, a Moszkva nem veszélyes.
De Pesten sem ért engem soha semmi atrocitás, én pedig itt élek és nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!