Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülökkel nyaralni 18 évesen...

Szülökkel nyaralni 18 évesen ezen a nyáron már 2x? Itthon nem engednek egyedül. Mamámra meg haragszom! Nem akarom h ő vigyázzon rám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Szüleim holnap elakarnak utazni németbe, csak szétnézni, autókázni. Azt akarják,hogy én is menjek velük. Az idén már több mint3 hetet töltöttem velük nyaralással. És megkell,hogy mondjam szeretek nyaralni csak már nem velük! Unom őket, vagyis az egész nyaralás velük unalmas nincsenek közös témák, olyan lapos, és szívesebben lennéka bnőimmel itthon, és buliznék, mert folyton kimaradok mindenből.És azért kell velük mennem mert itthon nem mernek egyedül hagyni, mert h bármi bajom lehet egyedül 5 napig a házban, nagy felelősség és nem engedik... mamámmal meg össze vagyok veszve vagyis csak az én részemről .ÉS soha nem akarok neki megbocsájtani, mert olyat tett ami nekem nagyon rosszul esett (ez kb. 1 hónapja volt)(azért a tettéért az egész család elitéli) szóval 2 választásom van, vagy mamám vigyáz rám, és kikell vele béküljek, ami számomra szörnyű lenne, vagy anyámékkal kell mennem utazni. Ti mit választanátok? Vagy Tudtok inkább vlmi 3. megoldást? Mert egyiket sem szeretném e kettő közül.
2010. aug. 26. 14:19
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
91%
Én maradnék otthon, miért mit tehetnének a szüleid? Felnőtt vagy, még a rendőrséget sem hívhatják ki, ha nem akarsz menni.
2010. aug. 26. 14:25
 2/41 anonim ***** válasza:
92%
mit tett a nagymamád?
2010. aug. 26. 14:26
 3/41 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem kicsit nézz magadba. Nincs közös téma a családoddal? Hát elég szomorú.

Annak meg örülj, hogy a mamád még él. Ez nem lesz mindig így.

2010. aug. 26. 14:27
 4/41 anonim ***** válasza:
79%
Otthon maradsz és kész. Vagy erőszakkal betuszkolnak a kocsiba, kihívják a rendőrséget hogy nem akarsz velük menni?
2010. aug. 26. 14:27
 5/41 anonim ***** válasza:
67%

Elég gyerekes, hogy a nagyidnak nem tudsz megbocsátani, már bocs. Ülj le, beszéld meg vele, hogy miért tette és hogy ez neked rosszul esett... én is bántottam már meg embereket, de nem szeretek haragtartó lenni, mert az mindkét félben tüskét hagy.

18 évesen meg sajnos baromira nem vagy felnőtt, mégha jogilag így is van, úgyhogy teljesen meg tudom érteni a szüleid álláspontját.:P

Egyébként ha a nagyiddal kibékülsz, akkor lehet, hogy ő engedékenyebb lenne és el tudnál menni biz. feltételekkel bulizni stb. (amúgy meg nem csak este kell összeröffenni a barátokkal, de évekkel később úgyis rájössz az esti alvás értékére:P)

2010. aug. 26. 14:28
 6/41 anonim ***** válasza:
72%
Én elmennék a szüleimmel. Nem lesz az olyan rossz. Elsőnek üzenem, hogy attól, mert 18 éves, még nem felnőtt, csak nagykorú. De látom, te sem vagy tisztában a 2 fogalmával.
 7/41 anonim ***** válasza:
69%

Ő is úgy gondolja, hogy otthon maradna. Pont ez a problémája. Valahogy meg is akarja oldani ezt kulturáltan, rendőrség nélkül, gondolom.

Kérdező: mi volt az a szörnyűség, amit anyud elkövetett?

8/41 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem inkább örülj annak, hogy mehetsz nyaralni a családoddal, lehet, hogy most nem tudod értékelni, de ezzel sokkal többet láthatsz, mintha otthon maradnál és bulizgatnál. Az én családom sosem tudott elmenni nyaralni anno, és hihetetlenül vágytam rá, hogy csak 1 hétig akár valahol más környezetben kikapcsolódhassak a családommal. Értékeld! Örülj neki, hogy ilyen jó fejek a szüleid! Tedd értékessé és izgalmassá azt az időt, amit együtt tölthettek! Hajrá, jó szórakozást!
2010. aug. 26. 14:29
 9/41 anonim ***** válasza:
82%
(Az első mondatom azoknak szólt, akik szerint maradjon és kész mert 18 éves, úgysem tudnak mit tenni ellene..)
2010. aug. 26. 14:30
 10/41 anonim ***** válasza:
71%

más örvendene ha mehetne nyaralni akár bel- akár külföldre...én sosem voltam sehol nyaralni a szüleimmel külföldön, de még belföldön sem többet mint 3-4 nap azt is ovis koromban:-S

Amúgy meg ln 2o évesen a párom szüleivel mentem nyaralni és fantasztikus volt...volt amiről beszélni...és a gutta sem ütött meg amiért velük voltam.

szerintem el vagy kényeztetve kicsit.

Amúgy meg igaza van a szüleidnek...

2010. aug. 26. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!