Szülökkel nyaralni 18 évesen ezen a nyáron már 2x?
Itthon nem engednek egyedül. Mamámra meg haragszom! Nem
akarom h ő vigyázzon rám. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Szüleim holnap elakarnak utazni németbe, csak szétnézni, autókázni. Azt akarják,hogy én is menjek velük. Az idén már több mint3 hetet töltöttem velük nyaralással. És megkell,hogy mondjam szeretek nyaralni csak már nem velük! Unom őket, vagyis az egész nyaralás velük unalmas nincsenek közös témák, olyan lapos, és szívesebben lennéka bnőimmel itthon, és buliznék, mert folyton kimaradok mindenből.És azért kell velük mennem mert itthon nem mernek egyedül hagyni, mert h bármi bajom lehet egyedül 5 napig a házban, nagy felelősség és nem engedik... mamámmal meg össze vagyok veszve vagyis csak az én részemről .ÉS soha nem akarok neki megbocsájtani, mert olyat tett ami nekem nagyon rosszul esett (ez kb. 1 hónapja volt)(azért a tettéért az egész család elitéli) szóval 2 választásom van, vagy mamám vigyáz rám, és kikell vele béküljek, ami számomra szörnyű lenne, vagy anyámékkal kell mennem utazni. Ti mit választanátok? Vagy Tudtok inkább vlmi 3. megoldást? Mert egyiket sem szeretném e kettő közül.
Nem értem az embereket. Kb két hete volt egy ugyan ilyen kérdés, csak azt egy 15 éves kérdezte. Minden hozzászóló azt mondta, h egy ekkora gyereket már magára lehet hagyni pár napra, nem gyújtja fel a lakást, stb stb. Akkor egy 18 évesnek miért kell leharapni a fejét? Teljesen megértem, h nem akarsz menni. És az nem indok, h féltenek, mert akkor ha azt mondod, h akkor én holnap elköltözök, akkor sem tehetnek semmit. Beszéld meg velük, h nem fogsz hülyeséget csinálni, és naponta lejelentkezel. És 14:43 nak nagyon is igaza van. :D
2010. aug. 26. 15:16
32/41 anonim válasza:
Annyira korlátoltak itt némelyek, hogy az nem igaz! Megint jöttök itt azzal a szöveggel, hogy amíg a szüleid eltartanak, azt csinálod amit mondanak és kész! Ez mekkora baromság! A nyaralásnak a szórakozásról kell szólnia, nem pedig a kényszerről! És ha nem vettétek volna észre, már 3 hetet nyaralt idén a szüleivel, és most szeretne mást is csinálni. Én is imádok a szüleimmel lenni, de nekik pl. a kirándulás azt jelenti, hogy egész nap autóznak, és ki sem szállnak szinte, csak kb félórára.. Én viszont szarul vagyok a kocsiban, sokkal jobban szeretek kirándulni és túrázni. Ezért inkább nem megyek már velük, mert nem élvezem, ennyi az egész. -.- És ne mondjátok már, hogy egy 18 évest nem lehet pár napra egyedül hagyni, mert ez nevetséges. Ugyan mi baja esne? Kérdező, miért nem alszol valamelyik barátnődnél, vagy hívod meg addigra? Akkor mégsem lennél egyedül, talán úgy engednék!
2010. aug. 26. 15:17
33/41 anonim válasza:
18 éves az pont az a kor, amikor az ember nem a szüleivel szeretne nyaralni menni. Már nem 12 éves, amikor még gyerek, és nincsenek olyan konfliktusok, de még nem 25, amikor meg MÁR lenne közös témájuk. Melyik 18 éves maradna ki a partikból meg baráti összejövetelekből, hogy a szüleivel legyen?
Nem lehetne a nagyival valahogy lezsírozni, hogy megbocsájtasz neki, cserébe ha hagy élni, mikor "vigyáz" rád? Hogy hajlandó leszel úgy tenni, mintha mi sem történt volna, cserébe ha tényleg nem szól egy szót sem, ha elmennél ideoda a haverokkal. Ez nem jó? (Nem tudom, milyen arc, sem hogy mit követett el, csak így látatlanban ez logikusnak tűnik.)
2010. aug. 26. 15:41
34/41 anonim válasza:
imádom mikor a tizenéves kiscsajok itt sírnak a közös nyaralás miatt, miközben más meg örül, ha eljut 5-10 évben egyszer nyaralni.
2010. aug. 26. 16:40
35/41 anonim válasza:
De most mi tehetünk arról hogy más nem tud nyaralni menni? Azért mert te szeretnél menni akkor mindenkinek kötelező??
2010. aug. 26. 16:47
36/41 anonim válasza:
A csajszi ki is békülhetne nagyijával, de inkább durcáskodik. Mint egy kiskirálynő. Hahó, ez nem alizka csodaországa, neked is engedned kell valamiből, ha el akarod érni a célodat=P
Aki meg 18 évesen így gondolkodik, azt én se hagynám otthon egy hétre.
2010. aug. 26. 17:00
37/41 anonim válasza:
Attól, hogy én nem megyek el nyaralni, te el fogsz menni???
2010. aug. 26. 17:00
38/41 anonim válasza:
Különben kérdező, én megértelek.
Számomra már halál unalmasak a nyaralások. Olaszországban voltunk a nyáron, szüleim csak a tengerparton ültek, este fáradtak voltak, maradjunk otthon. Szuper.. Én meg mit csináljak egyedül, mert hát húgom még kicsi, vele nem tudok mit csinálni...
Oké, jó volt a tengerbe fürdeni, kb 3 napig, utána már unalmas volt...
Ez van, le lehet szólni, csak azért, mert nem éreztem jól magam, és unatkoztam Olaszországban. :))
15/L
2010. aug. 26. 17:02
39/41 anonim válasza:
Nem, de akkor nem kéne felháborodni hogy ki mit akar csinálni. Mindenki mást szeretne.
Amúgy meg nem tudhatjátok mit tett a nagyanyja. Nem csak semmiség lehet...
2010. aug. 26. 17:03
40/41 anonim válasza:
Kérd meg az egyik barátnődet, hogy náluk lehess ebben a pár napban, igazság szerint én is 18 éves vagyok de engem itthon mernek hagyni. Az is egy jó ötlet ha barátnőd megy át hozzátok, nyugtasd meg őket, hogy nem lesz semmi baj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!