Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülökkel nyaralni 18 évesen...

Szülökkel nyaralni 18 évesen ezen a nyáron már 2x? Itthon nem engednek egyedül. Mamámra meg haragszom! Nem akarom h ő vigyázzon rám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Szüleim holnap elakarnak utazni németbe, csak szétnézni, autókázni. Azt akarják,hogy én is menjek velük. Az idén már több mint3 hetet töltöttem velük nyaralással. És megkell,hogy mondjam szeretek nyaralni csak már nem velük! Unom őket, vagyis az egész nyaralás velük unalmas nincsenek közös témák, olyan lapos, és szívesebben lennéka bnőimmel itthon, és buliznék, mert folyton kimaradok mindenből.És azért kell velük mennem mert itthon nem mernek egyedül hagyni, mert h bármi bajom lehet egyedül 5 napig a házban, nagy felelősség és nem engedik... mamámmal meg össze vagyok veszve vagyis csak az én részemről .ÉS soha nem akarok neki megbocsájtani, mert olyat tett ami nekem nagyon rosszul esett (ez kb. 1 hónapja volt)(azért a tettéért az egész család elitéli) szóval 2 választásom van, vagy mamám vigyáz rám, és kikell vele béküljek, ami számomra szörnyű lenne, vagy anyámékkal kell mennem utazni. Ti mit választanátok? Vagy Tudtok inkább vlmi 3. megoldást? Mert egyiket sem szeretném e kettő közül.
2010. aug. 26. 14:19
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
94%
Miért baj az ha valakinek most épp nincs kedve a szüleivel lenni? Tényleg ekkora bűn ez?
2010. aug. 26. 14:34
 12/41 anonim ***** válasza:
62%

Én 20 éves vagyok, van egy 3 éves párkapcsolatom, voltunk idén nyaralni kettesben,de ha anyukám azt mondaná,hogy megyünk nyaralni vagy kirándulni, ki nem hagynám. Németországba meg pláne mennék. Meg mi az, hogy unalmasak? Ez annyira gáz...már bocs,de hogy lehet egy ismeretlen országba unatkozni?Ha nincs közös témátok, akkor is nézelődhetsz, ott vannak a gyönyörű épületek, hegyek, folyók...Hogy lehet már unatkozni?Én akkro is elmennék,ha nem beszélhetnék velük=) Gondold csak át,hogy mennyire jó neked,hogy elvisznek külföldre nyaralni!!! 2-3 év múlva,vagy ha elköltözöl és nem engedheted meg a nyaralást, nagyon fogod bánni,ha nem mész el most! Ők a családod, szeresd őket, beszélhetsz velük akár miről, biztos elmondhatsz nekik mindent.

Az már más dolog,hogy ennyire féltenek 18 évesen,hogy nem mernek otthon hagyni,de ezt is meg kell beszélni.

Lehet,hogy azért nem mernek otthon ghagyni,mert nem mutattad még meg nekik,hogy milyen felelősségteljes vagy és meg lehet benned bízni!

A mamád mit tett,amiért így haragszol rá?Ide leírhatod,hiszen anonim oldal.

2010. aug. 26. 14:35
 13/41 anonim ***** válasza:
68%
Nem bűn, de akkor meg viseld el a mamádat. Mit tett, ami megbocsáthatatlan? Írd le, úgy könnyebben tudunk segíteni. Nyugi,m itt úgysem ismer senki.
2010. aug. 26. 14:35
 14/41 anonim ***** válasza:
27%
Egyébként szerintem normális dolog, hogy féltik 1 hétre egyedül otthon hagyni.
2010. aug. 26. 14:38
 15/41 anonim ***** válasza:
35%
Valaki örülne annak, hogy nyaralni mehet... És van olyan is, aki életében csak egyszer adódik meg az, hogy elmenjen egy kicsit pihenni a családjával. Inkább becsüld meg!!!!!
2010. aug. 26. 14:38
 16/41 anonim ***** válasza:
94%

18 vagy, nem nyolc! Nem kell rád vigyázni. A lányom 19, elment gyalog, hátiszák, sátor: Veszprém - Balatonfelvidék - Türje- vissza Kapolcs - Füred - Lelle - Ozora.

3-4 hét. Evett ahol tudott, hajat mosott az utcai kútban. Semmi baja, szépen lesült, sok élményt hozott.

Én 18 évesen albérletbe költözem Pestre, egyedül, kaptam 30 napközist, azokra vigyáztam.

Neked annyival könnyebb, hogy lesz folyóvíz, áram, tűzhely, hajlék, és nem kell 30 csibészért felelned.

2010. aug. 26. 14:40
 17/41 anonim ***** válasza:
38%

Abba bele gondoltál, hogy jövőre lehet, hogy nem mehet sz már nyaralni a szüleiddel? Történhet bármi: állás megszűnése, haláleset. Most itt a lehetőség.

Aki meg azt mondja, hogy 18 éves, nem kényszerítheti a rendőrség sem, az meg szálljon magába és nőjön föl. Nem tudom mennyi idősek vagytok, de ez is csak titeket minősít.

Én egy 23 vagyok, én is jobban érezném magam, ha bulizgathatnék, de elmegyek a szüleimmel, amíg igénylik, hogy velük legyek egy-egy nyaralás alkalmával. Mert soha nem tudhatjuk, meddig vannak szüleink...

F

2010. aug. 26. 14:41
 18/41 anonim ***** válasza:
24%

"

Kategória: Családi kapcsolatok > Egyéb kérdések

A kérdés

Szülökkel nyaralni 18 évesen ezen a nyáron már 2x? Itthon nem engednek egyedül. Mamámra meg haragszom! Nem akarom h ő vigyázzon rám. Mit tegyek?

18 éves lány vagyok. Szüleim holnap elakarnak utazni németbe, csak szétnézni, autókázni. Azt akarják,hogy én is menjek velük. Az idén már több mint3 hetet töltöttem velük nyaralással. És megkell,hogy mondjam szeretek nyaralni csak már nem velük! Unom őket, vagyis az egész nyaralás velük unalmas nincsenek közös témák, olyan lapos, és szívesebben lennéka bnőimmel itthon, és buliznék, mert folyton kimaradok mindenből.És azért kell velük mennem mert itthon nem mernek egyedül hagyni, mert h bármi bajom lehet egyedül 5 napig a házban, nagy felelősség és nem engedik... mamámmal meg össze vagyok veszve vagyis csak az én részemről .ÉS soha nem akarok neki megbocsájtani, mert olyat tett ami nekem nagyon rosszul esett (ez kb. 1 hónapja volt)(azért a tettéért az egész család elitéli) szóval 2 választásom van, vagy mamám vigyáz rám, és kikell vele béküljek, ami számomra szörnyű lenne, vagy anyámékkal kell mennem utazni. Ti mit választanátok? Vagy Tudtok inkább vlmi 3. megoldást? Mert egyiket sem szeretném e kettő közül.

A kérdés kiírásának időpontja: ma 14:19

Baj van ezzel a kérdéssel? Jelezd a moderátorok felé!

A válaszok

1 2

Miért baj az ha valakinek most épp nincs kedve a szüleivel lenni? Tényleg ekkora bűn ez?

Hasznos volt számodra ez a válasz?

Ha szerinted baj van ezzel a válasszal, jelentsd a moderátorok felé, a probléma megjelölésével! Kérlek csak olyan válaszokat jelents, ahol a válaszoló egyértelműen rosszindulatú vagy szabályzatsértő megjegyzéseket tett, azért ne jelents választ, mert nem értesz vele egyet (ezt csupán értékeld a lefelé mutató nyíllal). Előre is köszönjük segítséged!

Ez a válasz trágár

Ez a válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar

Ez a válasz rasszista

Ez a válaszadó értelmetlen dolgokat ír

Ez a válasz egy hirdetés

Ez a válasz más szempontból problémás

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:34

Privát e-mail a válasz írójának

Én 20 éves vagyok, van egy 3 éves párkapcsolatom, voltunk idén nyaralni kettesben,de ha anyukám azt mondaná,hogy megyünk nyaralni vagy kirándulni, ki nem hagynám. Németországba meg pláne mennék. Meg mi az, hogy unalmasak? Ez annyira gáz...már bocs,de hogy lehet egy ismeretlen országba unatkozni?Ha nincs közös témátok, akkor is nézelődhetsz, ott vannak a gyönyörű épületek, hegyek, folyók...Hogy lehet már unatkozni?Én akkro is elmennék,ha nem beszélhetnék velük=) Gondold csak át,hogy mennyire jó neked,hogy elvisznek külföldre nyaralni!!! 2-3 év múlva,vagy ha elköltözöl és nem engedheted meg a nyaralást, nagyon fogod bánni,ha nem mész el most! Ők a családod, szeresd őket, beszélhetsz velük akár miről, biztos elmondhatsz nekik mindent.

Az már más dolog,hogy ennyire féltenek 18 évesen,hogy nem mernek otthon hagyni,de ezt is meg kell beszélni.

Lehet,hogy azért nem mernek otthon ghagyni,mert nem mutattad még meg nekik,hogy milyen felelősségteljes vagy és meg lehet benned bízni!

A mamád mit tett,amiért így haragszol rá?Ide leírhatod,hiszen anonim oldal.

Ha szerinted baj van ezzel a válasszal, jelentsd a moderátorok felé, a probléma megjelölésével! Kérlek csak olyan válaszokat jelents, ahol a válaszoló egyértelműen rosszindulatú vagy szabályzatsértő megjegyzéseket tett, azért ne jelents választ, mert nem értesz vele egyet (ezt csupán értékeld a lefelé mutató nyíllal). Előre is köszönjük segítséged!

Ez a válasz trágár

Ez a válasz rasszista

Ez a válasz egy hirdetés

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:35

Privát e-mail a válasz írójának

Nem bűn, de akkor meg viseld el a mamádat. Mit tett, ami megbocsáthatatlan? Írd le, úgy könnyebben tudunk segíteni. Nyugi,m itt úgysem ismer senki.

Ez a válasz trágár

Ez a válasz rasszista

Ez a válasz egy hirdetés

"

Egyébként szerintem normális dolog, hogy féltik 1 hétre egyedül otthon hagyni.

"

Szintem nem az. Szerintem egy 15 éves már pár napig vigyázzon a házra, 18 évesen sokan Angliába vagy Mexikóba költöznek egyedül, és eltartják magukat.

2010. aug. 26. 14:42
 19/41 anonim ***** válasza:
65%

Más örülne... akkor menjen más!

Akkor most mindenki, akinek itt van lába, iratkozzon be tánctanfolyamra, mert aki mozgássérült, az örülne, ha táncolhatna!

És aki hall, az most AZONNAL hallgassa meg a Def Leppard összes albumát, mert aki süket, az örülne, ha hallgathatná!

Idióta indok.

2010. aug. 26. 14:43
 20/41 anonim ***** válasza:
94%
Fejezzétek már be ezt a "Nem tudni, meddig vannak szüleid" dolgot, könyörgöm, 18 éves lány szülei még nem 85 évesek, hogy már minden nap egy áldás. Te jó ég, olyan hülyeségeket tudtok összehordani.
2010. aug. 26. 14:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!