Szülökkel nyaralni 18 évesen ezen a nyáron már 2x? Itthon nem engednek egyedül. Mamámra meg haragszom! Nem akarom h ő vigyázzon rám. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Szüleim holnap elakarnak utazni németbe, csak szétnézni, autókázni. Azt akarják,hogy én is menjek velük. Az idén már több mint3 hetet töltöttem velük nyaralással. És megkell,hogy mondjam szeretek nyaralni csak már nem velük! Unom őket, vagyis az egész nyaralás velük unalmas nincsenek közös témák, olyan lapos, és szívesebben lennéka bnőimmel itthon, és buliznék, mert folyton kimaradok mindenből.És azért kell velük mennem mert itthon nem mernek egyedül hagyni, mert h bármi bajom lehet egyedül 5 napig a házban, nagy felelősség és nem engedik... mamámmal meg össze vagyok veszve vagyis csak az én részemről .ÉS soha nem akarok neki megbocsájtani, mert olyat tett ami nekem nagyon rosszul esett (ez kb. 1 hónapja volt)(azért a tettéért az egész család elitéli) szóval 2 választásom van, vagy mamám vigyáz rám, és kikell vele béküljek, ami számomra szörnyű lenne, vagy anyámékkal kell mennem utazni. Ti mit választanátok? Vagy Tudtok inkább vlmi 3. megoldást? Mert egyiket sem szeretném e kettő közül.2010. aug. 26. 14:19
41/41 anonim válasza:
Ha tényleg nem lehet megoldani, hogy egyedül (és tényleg egyedül) maradj otthon-bár már 18 elmúltál, elvileg nem szólhatnak bele... és 18 évesen az ember már csak tud magára vigyázni, és tudja, hogy kit engedjen be, be tudja zárni normálisan az ajtót, tudja, hogy melyik környéken mászkálhat este egyedül, és tudja, melyik háztartási gépet tudja kezelni, és melyiket nem-, akkor én inkább a szülőkkel vlaó nyaralást választanám. Tudom, miről beszélsz, én is egyre inkább unom a szülőkkel való nyaralást (mert azért bulizni, ismerkedni nem lehet, ha ott vannak végig, és egy percre sem akarnak magadra hagyni, tapasztalat :D)... lehet, hogy még ha nem is élvezed majd végig, pár szép emléked mégiscsak lesz belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!