Normális, ha a szüleim nem engednek fel egyedül Pestre? 20l
Figyelt kérdés
Csak vásárolni szeretnék, ennyi.
20l / Szabolcs megye
2014. febr. 13. 22:11
1/27 anonim válasza:
egyedül, pestre... egy fiatal lányt... ezt te sem gondoltad komolyan
2/27 anonim válasza:
Nappal miért ne? Én is feljárok egyedül mert fel kell. 22/l
3/27 II.Dartheon válasza:
szeirntem 20 évesen már elég para hogy ők monjdák meg hova mehetsz és hova nem...
4/27 anonim válasza:
Nem halsz meg azonnal,ha Pestre egyedül beteszed nappal a lábad(szerintem),sokan túl élik.Te is túl élnéd.Sőt,sok ezer diáklány túléli naponta Pestet,hiába őrült város.
Nyugodtan elmehetsz Pestre!Kérdés nélkül.Nagykorú vagy.
5/27 II.Dartheon válasza:
bocsi a sok hibáért.. :)
Amúgy meg szerintem 20 évesen már arra mész, amerre neekd jólesik :)
6/27 anonim válasza:
Ha Szabolcsban él, akkor Pest semmi neki :D
7/27 anonim válasza:
20 évesen?
Nem, nem normális, de gondolom ez neked is feltűnt.
20 évesen költöztem el otthonról egy idegen országba és akkor már régóta úgy közlekedtem, hogy szóltam, elmegyek és mentem. Nem kellett engedélyt kérni felnőtt nőként.
8/27 anonim válasza:
Hogy más ne mondjak Pesten nem laknak fiatal lányok?
9/27 anonim válasza:
Hát, attól függ kinek a pénzéből akarsz menni.
10/27 anonim válasza:
Én bulizni is fel szoktam menni, pedig egyke vagyok ráadásul, szóval szerintem nem normális. Túlságosan féltenek.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!