Miért ilyen vadak a szüleim? 😞
Akkor is! Nem kell leverni a bicikliről valakit. Ha tolvaj ha nem, nem lopta el mert anyám kidobta idejében. Tolvaj és cigány ide vagy oda, EMBER. Lehet h bogyózik, drogos, de akkor is! Ilyen vagyok, nem szeretem ha mást megütnek. Talán ha a fiú kezdte volna az ütést, akkor. :(
Nyilván senki sem hagyja magát, de a cigány gyerek meg nyomi volt a bátyámhoz képest.. JAJ úgy sajnáltam:(((
" Lehet h bogyózik, drogos, de akkor is!"
Majd amikor megerőszakol mert jól bebogyózta magát akkor is embernek fogod tartani?
Ne legyél már ennyire álszent kérlek! A cigány tolvaj. Lehet nem az első eset, hogy lopott, így igenis ki kell dobni, sőt ha rajtam múlva én középkori büntetést is bevezetném. Lopás esetén levágni a karját!
Kíváncsi lennék, hogy akkor is ennyire ajnározód őket, ha éppen téged bántanak???
Tényleg ne járj úgy mint ez a nő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!