Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért bántanak a szüleim?

Miért bántanak a szüleim?

Figyelt kérdés

12 éves fiú vagyok,szeretem a zenét játékot, állatokat

Anyám szerint kialhatatlan vagyok mert az igazat mondom amit gondolok, és az mondja nincsenek érzéseim, pedig szerelmes vagyok egy lányba,de nem vagyunk együtt és nagyon szeretem van háziállatom. Szegény nyuszimnak hullik a szőre és megvert mert simogattam, ha 4 est hozok ordibal, és mindig bánt,segítsetek!

2014. szept. 27. 21:07
 1/5 anonim válasza:
20%
Ha vannak barátaid, akkor talán az ő szüleikkel tudsz beszélni, hogy mit tehetnél. És talán ez nem megoldás, de ha tudsz majd kollégiumba is mehetsz, ha nagyon nem bírod már, de ez tényleg csak a nagyonvégső megoldás! Az eredeti kérdésedre viszont nem tudok válaszolni, azt mégsem akarom kijelenteni, hogy nem normálisak... így, hogy nem ismerem őket. 13/L
2014. szept. 27. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Ja, hát az emberek utálják az őszinteséget, azt kell mondani amit hallani akarnak.
2014. szept. 27. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

1-esnek: Nagyon senkinek se mondhassák, mert ha a szomszéd rendőrnek ha a kismacskának mondanák, akkor a szülők képesek lennének azt mondani, hogy "nevelés" és akkor már az sem érdekli a rendőröket, ha vérző fejjel megy be.

Amúgy beszélgess velük. Kérdezd meg, hogy nekik jó, ha bánthatnak, vagy hogy miért is bántanak.

2014. szept. 27. 21:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Régebben is sokat kaptál, szerinted ok nélkül?
2014. szept. 27. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem az iskolapszichológust kéne felkeresd, esetleg osztályfőnöktől segítséget kérni, ha megbízható, Ő tudja mit kell tenni!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen az anyád :(

2014. szept. 28. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!