Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nos mivel engem nem csak az...

Trixi74 kérdése:

Nos mivel engem nem csak az oszitársaim de még a szüleim is bántanak ezértt jó volna ha tudnátok egy két tanácsot adni Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Jó volna ha tudnátok segiteni hisz én sose csinálok semmi rosszat még is én kapok ki.Legszivesebben elmennék otthonról.Folyton cekálnak dobálnak és vernek nameg az utolsót nem is mondom...egyik osztálytársam egyszer a hörimet(Zsebi)azt is megölte :'(

Mit tegyek??????????

Tényleg jó volna ha tudnátok segiteni

Köszikeee!!!

2014. márc. 11. 07:07
 1/7 anonim ***** válasza:
ki kene allnod magadert, persze csak modjaval. ha latjak hogy lehet teged szivatni akkor fognak is.
2014. márc. 11. 07:36
 2/7 anonim válasza:
Szerintem keresd fel a sulid ifjúságsegítőjét, de előtte mindent próbálj elmondani a szüleidnek.
2014. márc. 11. 08:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Pi. Máté:

Engem anno iskolás koromban meg edzésen is gyakran volt, hogy szekáltak. Nos, kiállni magadért az nem segít semmin, sőt rontja a helyzetet, mert akkor aztán végképp vérszemet kapnak (nálam ez volt hogy odáig fajult, hogy 30-40 ember zárta körbe az iskolát, köztük egy verőlegény, akit hívtak). Az ellenkezője sem, ha ignorálod a támadásokat. A szomorú az, hogy valójában soha senki semmit nem tudott kezdeni a bullying-al azon az egy "megoldáson" kívül, hogy az áldozat álljon be a többiekhez más áldozatot szekálni...

2014. márc. 11. 08:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha kamu kérdést akarsz kiírni, legalább szedd össze magad egy kicsit, mert ez nagyon gyenge.

Köszikeee!!!

2014. márc. 11. 14:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszike
2014. márc. 11. 18:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Minden választ köszönök megpróbálom teljesiteni!
2014. ápr. 3. 07:04
 7/7 anonim válasza:

Kamukérdés! És amúgy is az iskolában tartod a "höridet"?

Fiú vagy vagy lány? Máskor jobb kamukérdést írjál!

2014. aug. 27. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!