Mit tegyek?! Kedves fiu vagyok mindenkivel. Segítek mindenkinek. De az osztálytársaim piszkálnak egyfolytában néha megpofoznak . Pedig nem piszkálom őket nem szívatom és még is bántanak
Utolsó, mi van, ha pont az én osztálytársam? :D Azért mélyre menő következtetéseket ne vonj le 5 mondatból. :)
Kedves Kérdező!
Nálam is ez a probléma, csak én lány vagyok. De egy ideje már próbálok nem foglalkozni a piszkálódással, és csak azokkal vagyok nagyon kedves akik nem "bántanak". (Ezt most ne úgy vedd, hogy a többiekkel bunkó vagyok, csak leszoktam a viszonzás nélküli önzetlen kedvesség dologról. :))
Pont az a baj, hogy mindenkivel kedves vagy és mindenkinek segítesz. Csak azzal légy kedves aki veled is kedves! És azzal pedig légy bunkó, aki veled is bunkó.
Én nem akarlak verekedésre biztatni, vagy ilyesmi, de ha megpofoz, te is üss vissza, mert így azt hiszik, veled bármit megtehetnek, te akkor is kedves leszel és segítőkész.
ezek a nagyképű, beképzelt "ki vagyok én vagyok" típusú izomagyak.Többnyire cigányok gondolom.Nálam sajna a legtöbb cigány aki ilyen.De Fel a Fejjel!!!ha elzárkózol és még rosszul is érzed magad a lehető legrosszabbat csinálod!!!
Ha erősebb nálad társulj a haverokkal de semmiképp ne hagyd magad mertösszetörik a lelki világod!!!velem is ez történt és mai napig ha rá go dolok rosszul érzem magam. Kitartás!
röviden:
-ne hagyd magad ha beszól szolj vissza(m1 hogy mit de ne lássák rajtad hogy rosszul esik neked amit mond.
-próbálj velük ha erkodni vlahogy ( jó lehet hogy ez hülyén hangzik mert utálod őket) de ha szimpatikus leszel nekik nem fognak szekálni hanem meg kedvelnek.
Még egyszer fel a fejjel ne hagyd magad én ebbe a hibába estem és leszégyenítettek mindig az osztály előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!