Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen vadak a szüleim?...

Miért ilyen vadak a szüleim? 😞

Figyelt kérdés
Szüleimnek boltjuk van, egy cigány gyerek múltkor majdnem lopott, de anyám kidobta. Most meg anyu beszólt neki, mert a gyerek itt állt a bolt előtt, hogy mit keres itt, takarodjon meg stb. Aztán az kínjába nevetett, bátyám meg leütötte a bicikliről - mert bicajjal volt. Nagyon sajnáltam :(( Jó, köcsög volt, meg minden, de ezt nem kellett volna. Szó szerint sírva fakadtam kis híján......
2014. okt. 1. 22:16
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

#9 nem vezetek boltot ;) nyugalom ..

többieknek: a gyerek arcán, mikor anyu rászólt ott ült a szégyen és a megalázottság... :( ha az ember ilyen arcot lát a szíve megszakad - már akinek van

2014. okt. 1. 22:57
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

Fuhh, kérdező, te nagyon buta és naív is vagy egyben. Pont az a tipikusan tökéletes áldozat alkat.

Később az életben nagyon légy résen, vagy csúnyán ki fognak használni.

2014. okt. 1. 23:12
 13/22 A kérdező kommentje:
Kösz a tanácsot, fain vagy te is! 😓👏👍
2014. okt. 1. 23:25
 14/22 anonim ***** válasza:
73%
A kérdésed alapján kicsit több sütnivalóm van. :)
2014. okt. 1. 23:29
 15/22 anonim ***** válasza:
92%

Mesélek neked valamit: Egyszer egy szomorú szemű kéregető kisgyerek szólított le. Mondtam neki, hogy pénzt nem adok, de odaadom neki a szendvicsemet meg az almát, ami nálam volt. A könnyes szemű, félénk kisgyerek egy pillanat alatt változott át dühöngő szörnyeteggé, hogy neki PÉNZ kell, elvette az almát és a földhöz csapta, toporzékolt, fújtatott, hogy neki pénzt adjak, ne hülye almát. Az emberek is csak néztek ámultan, hogy így őrjöngött az a szegény kolduló kisgyerek. Aztán persze láttuk, hogy egy sarokkal arrébb ült az anyja, aki persze röhögött és meg is dicsérte a gyereket, hogy jól tette, hogy az almát a földhöz csapta, mert nekik pénz kell.

Szóval ennyit a betanult szomorú nézésről...

2014. okt. 1. 23:49
 16/22 anonim ***** válasza:
86%

Szerinted, kedves kerdezo, miert ment oda vissza a bolt ele a gyerek? Es miert biciglivel, amivel aztan gyorsan le lehet lepni?

A kerdesedre a valasz, azert ilyen vadak, mert teged vedenek. Azt vedik, hogy ne neked kelljen ehezned, es szep szemmel nezve koldulnod az utcan.

Amugy, a kerdes idopontjat nezve... Mit keres egy "gyerek" keso este egy bolt elott?

2014. okt. 2. 00:04
 17/22 anonim ***** válasza:
74%
Mostmár csak félnetek kell, ugyanis ha egy ilyen gyereknek beszólsz, ő már otthon úgy adja le a történteket, hogy megverték, és rátok mennek tömegesen. Nah de így, hogy meg is ütöttétek, sok jót nem jósolok....Lesz itt rendőrség meg minden...
2014. okt. 2. 07:48
 18/22 A kérdező kommentje:

#16: azért volt a bolt előtt mert egy ismerőse bejött vásárolni, ő addig kint várta. Szóval ennyi.

#17: Nem tudom mi lesz, de a cigány gyerek .... eléggé gyáva

2014. okt. 2. 09:01
 19/22 anonim ***** válasza:
77%
Ha a szüleid elzavarták onnan, de ő nem ment el, sőt még beleröhögött a képükbe, bizony megértem a bátyádat.
2014. okt. 2. 09:14
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Megvan a mai provokatív kérdés? :)
2014. okt. 2. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!