Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha visszamehetnél az időbe...

Ha visszamehetnél az időbe 10-14 éves korodra, mit üzennél a szüleidnek, hogy másképp csináljanak a nevelés terén?

Figyelt kérdés
Ha ennyi idős vagy, akkor is megírhatod. ;)

2014. szept. 30. 07:24
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
85%
Hihetetlen irigy emberek... ketten irtuk, h semmit, mert jo es szeretetteljes gyerekkorunk volt erre lepontoztak:-).persze dogoljon meg a szomszed tehene is, fuuuj a szueimnek amiert nem neveltek szarul! ;-) ez magyarorszag, ezert tartun itt!!
2014. okt. 4. 14:21
 32/33 anonim válasza:
100%
Jobban zárja el az édességet (főleg a csokit), mert marha nehéz lefogyni :). Igaz, akkor meg ellustulnék, és attól híznék, így legalább a futást és a kerékpározást megszerettem. Mást nem változtatnék meg, ez sem 10-14, hanem 7-10 éves kor.
2014. okt. 6. 21:44
 33/33 anonim ***** válasza:

Én odáig mennék vissza míg Anyám meg Apám először letette a gumit. Hogy hagyták volna fent!

Tudom hülyén hangzik, de olyan szinten le voltam és vagyok is a mai napig kakkantva, hogy az hihetetlen. És, ha ez még nem elég nehezen tanulok, hiába akarok, buta vagyok, mint a Föld, elfelejtek mindent azt is mit ettem tegnap ebédre, és mindenhonnan kirúgnak ez miatt, mert elfelejtem mit kell csinálni, és félek, hogy egyszer nem lesz szerencsém hamar munkát találni és éhen halok.:(:(:(

2014. nov. 24. 07:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!