Ha visszamehetnél az időbe 10-14 éves korodra, mit üzennél a szüleidnek, hogy másképp csináljanak a nevelés terén?
-bárcsak kértek volna segítséget apukám alkoholizmusával kapcsolatban,így nem úgy nőttem volna fel,hogy a férfinem hátrányból indul
-bárcsak mondták volna néha hogy szeretlek vagy egy öleléssel puszival kinyílvánították volna
-bárcsak amikor egy csomó tragédia történt 10-12 éves koromban,akkor az én érzéseimre is odafigyeltek volna és nem csak a saját fájdalmukra
-bárcsak anyukám jobban figyelt volna rám és megérteti velem,hogy nem az én hibám,hogy 13 éves koromban kikezdett velem a párja
-bárcsak ne gyerekként kezelt volna már felnőttként
-bárcsak fontos lett volna neki,hogy mindezek után miért nincsenek barátaim,vajon miért vagyok mindig egyedül
a mai sírásom már megvolt,pedig tudnám folytatni
kicsit jobban noszogassanak a tanulás terén
mert hiába van jó eszem és hiába tanulok könnyen ha lusta voltam anno :-)))
-ne hagyják, hogy abbahagyjam a zenélést (igaz már 15 voltam akkor)
-figyelmeztessenek, hogy vigyázzak a baráti kapcsolataimra, mert iszonyú törékenyek
+ ez nem nevelési, de a 2012-es vállalkozásba ne kezdjenek bele, mert bukta lesz.
Akkor úgy gondoltam, hogy mindent rosszul csinálnak. Most viszont pont az ellenkezőjét gondolom.
-Először megköszönném, hogy beírattak táncra 6évesen és nem hagyták hogy 13 évesen abbahagyjam.
-Ne hagyják hogy ezt a szakmát válasszam, és jobban biztassanak az álmaim elérésében.
-Ne hagyják rám a dolgokat és igenis kérdezzék ki a házit, mert eszem van hozzá csak ritka lusta voltam.
-Külön angol jót tett volna.
Ez inkább figyelmeztetés lenne:
+ Ne engedjék el a bátyámat akkor este bulizni (ezért bármit megtennék)..
De ettől függetlenül én is úgy szeretném nevelni a gyerekeimet, ahogy ők neveltek minket. Mindig megértőek, segítőkészek és bármikor számíthatok rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!