Hány éves korukba szoktak általában a lányok olyan fejlettségi szintre jutni, hogy elkezdik méltatni a szülők viselkedést?
Àtlag 25-tõl,van aki elõbb van aki késõbb van aki soha.
De kinél hogy. Az én anyàm 40 éves , de egy 15 éves szintjén van, én meg huszonéves vagyok és velem mamàm mindent meg tud beszélni.
És azok az esetek, mikor a gyerek elszökik, vagy elköltözik a másik szülőhöz?
Ezek 14 éves kortól már be szoktak következni.
Ekkor még nem olvas a szülő fejére a gyerek?
Előttem írónak:
Tiszta sor, de ahol jó a szülő gyerek kapcsolat, ott elvileg nagy baj nem lehet as szülővel.
A kérdésem arra enged következtetni, hogy rossza a viszony.
Tiszta sor, de ahol jó a szülő gyerek kapcsolat, ott elvileg nagy baj nem lehet as szülővel.
A kérdésem arra enged következtetni, hogy rossza a viszony.
Nagyon általánosan fogalmazol. Egy kicsit fejtsd ki légy szíves a konkrét történetet, ami miatt ez érdekel, mert többedik olvasásra sem értem, mit szeretnél tudni, egy számon/életkoron kívül.
Rendben, de akkor ne kössetek bele, hanem fogadjátok el, hogy reálisan állítom fel a tényeket. köszi
Elváltunk, a gyerekek 5 és 7 éves kislányok.
3 hónapja elköltöztek. Előtte és azóta is táplálja bennem az iránta érzett utálatot és haragot. A környezetem és egyéb események, személyek engem igazolnak, hogy nagy baj van az édesanya viselkedésével minden szinten. Ha nem változtat rajta úgy gondolom, hogy a gyerekeknél is elszakad a cérna előbb vagy utóbb. Kérdésem erre irányult, hogy hány éves korukba fog ez bekövetkezni?
Nyilván azért is kérdezem, mert akkor erősen benne van a pakliban, hogy hozzám költöznek, amit én természetesen nem fogok megakadályozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!