Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők titeket hogy érint?

Szülők titeket hogy érint?

Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció csupán kíváncsi vagyok hogy hogy egy szülőt hogy érint amikor a felnőtt gyermeke azt mondja hogy nem akar gyereket és ez miatt nem lesz unoka.
2014. szept. 5. 14:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Amikor anyukám szekírozott a gyerek miatt és kijelentettem, hogy tőlem ne várjon, akkor eléggé megdöbbent. Megkérdezte miért nem, elmondtam. Persze nem értett egyet, de most nagyon nem tud mit csinálni. Mondjuk neki úgy könnyebb ezt elfogadni, hogy a testvéreimtől már van unokája.

Egyébként eléggé fekete báránynak tart e miatt.

2014. szept. 5. 14:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én lányom is mindig azt mondta..bele is törödtünk nem lesz.Most pedig azt mondja"anyu életem legnagyobb hibája lett volna ha ezt kihagyom":))Szerencsére van egy tündéri kis unokánk aki fenekestől felforgatta az életünk jó értelembe.imádjuk!
2014. szept. 5. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!