A lányos apukák ebbe nem gondolnak bele? (A kérdés nem provokációnak szánom. ) 15L
Ez a kérdés apukámról jutott az eszembe.Azt mondta,hogyha fiú lennék,azt mondaná hogy 'Jólvan fiam,menjél csak csajozni.' de mivel én lány vagyok engem félteni kell minden fiútól.Minek?Egy fiút nem használnak ki,nem törik össze a szívét vagy mi?
És abba sem gondolnak bele,hogy amikor ők voltak fiatalok,nekil is voltak párkapcsolataik/futó kalandjaik,azoknak a lányoknak is volt egy apjuk?
Kérdező!
Egyszerű a megoldás. Védekeztek (rendesen, gumival vagy gyógyszerrel vagy mindkettővel, nem megszakitásos meg egyéb csodák) ha odakerül a sor, és nem mondod el otthon. Pont.
Egyébként meg akkor fekszel le vele amikor akarsz, csak figyelj oda.
Én lány vagyok és Édesapám soha egy büdös percig nem ellenezte vagy szólt volna bele, se az enyém, se a nővérem kapcsolataiba vagy ilyen jellegű döntéseimbe. És tudod miért? Mert úgy gondolta nem az ő dolga. Anyukámmal nagyon jó a viszonyom, ő kérte, hogy mondjam el ha megtörtént és akkor majd gondoskodunk a további dolgokról (nőggyógyász stb.). Így is történt, amikor 15 éves voltam. Jelentem nem estem azóta teherbe pedig már eltelt egy jó idő. Manapság már nagyon biztos védekezési módszerek vannak (nem véletlen, hogy az abortuszok száma is csökkent az évek folyamán
[link] Szóval amit én ajánlok neked, hogy ésszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!