A lányos apukák ebbe nem gondolnak bele? (A kérdés nem provokációnak szánom. ) 15L
Ez a kérdés apukámról jutott az eszembe.Azt mondta,hogyha fiú lennék,azt mondaná hogy 'Jólvan fiam,menjél csak csajozni.' de mivel én lány vagyok engem félteni kell minden fiútól.Minek?Egy fiút nem használnak ki,nem törik össze a szívét vagy mi?
És abba sem gondolnak bele,hogy amikor ők voltak fiatalok,nekil is voltak párkapcsolataik/futó kalandjaik,azoknak a lányoknak is volt egy apjuk?
Én azt gondolom, hogy ez az egész abból gyökeredzik, hogy általában véve úgy tartják, hogy a nők a gyengébbik nem, akik védelemre, óvásra szorulnak, akik érzékenyebbek, érzelmesebbek, akik védtelenebbek bizonyos dolgokkal szemben. Tehát ezért nagyobb a féltés. Ettől függetlenül természetesen érhet bánat, baj, gond egy fiút-férfit is, de kisebb a valószínűsége, vagy mondjuk hamarabb dolgozzák fel, vagy nem úgy állnak hozzá, mint alapvetően a nők.
Mert ha körbenéznénk, megnéznénk egy statisztikát, hogy pl. mennyi nőt erőszakolnak meg, molesztálnak, bántalmaznak, zaklatnak és mennyi férfit, akkor abból is kiderülne, hogy a nők jobban ki vannak ennek téve.
És valóban a terhesség is egy jó indok, mert hiába van valaki felvilágosítva a dolgokról, védekezik, felelősségteljes vagy bármi, de tegyük fel, hogy hibás az óvszer, kiszakad. És ilyenkor aki tudja, az elmegy esemény utániért. De azzal megint csak nem a pasinak kell szétbombázni a szervezetét, hanem a lánynak. Illetve ahol nincs meg a teljes felvilágosultság, felelősség, azok meg valóban mennek az abortuszra, vagy szülnek gyereket. Tehát nem a pasinak a testével, lelkével történik rossz, ha éppen mégis összejön egy nem kívánt terhesség.
És ez mindig is így lesz, hogy egy fiút sokkal kevésbé féltenek, mint egy lányt.
"Ha terhes leszel tulajdonkeppen te szivod meg jobban mert a pasi termeszetetol fugg hogy melletted marad vagy sem."
Hát ez roha...l nem így van!
A pasi vagy vállalja, hogy ott marad, vagy fizet gyerektartást!
Az anyuka sem köteles a gyereket felnevelni! Ez csak mese!
Amennyire egy "apuka" lesz...ja a gyerekét, annyira egy "anyuka" is megteheti! (főleg, ha abból indul ki, hogy kitől is van)
Ez nem úgy megy, hogy egy pasi csak elpotyogtat itt-ott-amott valamit, egy nő meg nevelje akárki gyerekét!!!!!!!
"Az tényleg nagyon jó,de kívánjuk egymást.Ha már pl fél éve járunk,akkor mire várjunk?"
Az, hogy beindultak a hormonok, a vágy még édes kevés. És a korodra való tekintettel még egy fél éve tartó kapcsolat is nudli.
Mert ha testileg érettnek is gondolod magad, nem biztos, hogy az vagy a szexhez, illetve akármilyen esetleg felvilágosultnak, érettnek, felelősségteljesnek érzed magad a nemi élethez, nagyon nem vagy az. Vagy akár lélekben sem biztos, hogy felkészült vagy.
És ezért korai, de hát attól még nyilván élnek nemi életet korán is, akiknek nem kéne...
És pont ez az, amiért jogosan féltenek, hogy 15 évesen a vágyaid és a hormonjaid befolyásolnak, nem az eszed!
"És abba sem gondolnak bele,hogy amikor ők voltak fiatalok,nekil is voltak párkapcsolataik/futó kalandjaik,azoknak a lányoknak is volt egy apjuk?"
De belegondolnak...sőt. Szerintem pont ez az, hogy egy férfi tudja hogy mennyire húsként tekintett ő maga is akkoriban a nőkre (meg a nők is húsként kínálják magukat)...és ettől akarja óvni a lányát.
Kulcs és a zár... Az a kulcs a legjobb, amelyik sok zárba illik, az a zár a legjobb amelyiket csak egy kulcs tud kinyitni... :D
Amúgy igen, sajnos így van az emberekben, bár szerintem az a fiú aki osszevissza kefel egy megbízhatatlan hímringyó ugyanúgy.
Nagyon sok lehetőség van arra, ahogy a szexuális feszültséget le lehet vezetni, és számos örömszerzési lehetőség. Egy kapcsolatban, 15 évesen szerintem felesleges egyből a közepébe ugrani, viszont fokozatosan, a saját és egymás testének felfedezésének abszolút itt az ideje.
Szerintem ez probléma, hogy sokan egyből szexelnek, anélkül, hogy felfedeznék, hogy mi okoz örömet a másiknak. Én ezt a lassan haladást bátorítanám akár a te korodban is, és persze fogamzásgátlás alapos ismeretével lassan engedném a többit is. Mert jobb 15 évesen egy kapcsolatban, mint 17 évesen a disco wc-ben. De arra figyelj, ha a barátod túlzottan erőlteti az nem jó jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!