Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányos apukák ebbe nem...

A lányos apukák ebbe nem gondolnak bele? (A kérdés nem provokációnak szánom. ) 15L

Figyelt kérdés

Ez a kérdés apukámról jutott az eszembe.Azt mondta,hogyha fiú lennék,azt mondaná hogy 'Jólvan fiam,menjél csak csajozni.' de mivel én lány vagyok engem félteni kell minden fiútól.Minek?Egy fiút nem használnak ki,nem törik össze a szívét vagy mi?

És abba sem gondolnak bele,hogy amikor ők voltak fiatalok,nekil is voltak párkapcsolataik/futó kalandjaik,azoknak a lányoknak is volt egy apjuk?

2014. szept. 27. 16:43
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ez alapvetoen a terhessegtol valo feltes. Ha terhes leszel tulajdonkeppen te szivod meg jobban mert a pasi termeszetetol fugg hogy melletted marad vagy sem. Ugyhogy ennek ilyen biologiai okai vannak.
2014. szept. 27. 16:48
 2/42 anonim ***** válasza:
82%
Elsőnek igaza van. No meg általános szemlélet, ha a fiamnak 10 nője van egyszerre, akkor büszke rá apuka, hogy micsoda f..za gyerek. Ha a lány csinálja ugyanezt, ő meg k..va.
2014. szept. 27. 16:52
 3/42 A kérdező kommentje:
Ezen meg felesleges,mert egyrészt sokfajta védekezési módszer létezik,másrészt ha egy lánnyal ezt alaposan átbeszélik a szülők nincs mitől tartani.(Nem akarok okoskodni de szerintem így van.)
2014. szept. 27. 16:56
 4/42 anonim ***** válasza:
72%
Gondolom arra vonatkozik, hogy apukád nem akar elengedni valahova. Nos én igazat adok neki. Egy fiút nagy valószínűséggel nem erőszakolnak meg este hazafelé az úton, vagy nem molesztálják stb. Bár ugyanúgy kirabolhatják az embert az utcán, kést foghatnak rá stb...
2014. szept. 27. 16:58
 5/42 anonim ***** válasza:
82%
15 évesen egyik félnek sem kéne szexelni. Nemcsak a lelki hordaléka miatt, hanem a nem kívánt terhesség és nemi betegségek miatt sem.
 6/42 anonim ***** válasza:
92%
Ahhoz képest elég sok a tini mami...
 7/42 A kérdező kommentje:
4: Nem erről van szó,hanem arról hogy apa nem szeretné hogyha lenne barátom.
2014. szept. 27. 17:00
 8/42 anonim ***** válasza:
57%
Majd lesz később. 15 évesen nem maradsz le semmiről.
2014. szept. 27. 17:02
 9/42 A kérdező kommentje:
6: Igen,vannak,de ne térjünk el a témától.
2014. szept. 27. 17:02
 10/42 anonim ***** válasza:
67%

"Ezen meg felesleges,mert egyrészt sokfajta védekezési módszer létezik"

Nem térünk el, ez a legszorosabban ide tartozik: rengeteg a nem kívánt terhesség a 18 év alattiaknál. Ettől féltik a lányokat leginkább.

Járjatok, örüljetek egymásnak -de az úgynevezett házaséletet ne kezdjétek el. Korai, és tönkreteszi ezt az "együttjárós" nagyon szép időszakot, és sokszor az egész életet.

2014. szept. 27. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!