A lányos apukák ebbe nem gondolnak bele? (A kérdés nem provokációnak szánom. ) 15L
Ez a kérdés apukámról jutott az eszembe.Azt mondta,hogyha fiú lennék,azt mondaná hogy 'Jólvan fiam,menjél csak csajozni.' de mivel én lány vagyok engem félteni kell minden fiútól.Minek?Egy fiút nem használnak ki,nem törik össze a szívét vagy mi?
És abba sem gondolnak bele,hogy amikor ők voltak fiatalok,nekil is voltak párkapcsolataik/futó kalandjaik,azoknak a lányoknak is volt egy apjuk?
30: Az te vagy.Petting nemsokà lesz,de később szexelni is szeretnék vele.
Ez csak elméleti kérdés,igazából nem is apámról meg a barátomról szólt a kérdést,hanem a lányos apukák ,,érzéseiről".
"Na ezt a logikát utálom a legjobban.15 évesen elítélendő,17 évesen teljesen oké,holotz egy korosztály vagyunk."
Nagyon nem egy korosztály. Ezt te is tudod vagy ha nem akkor meg még inkább gyerek vagy még.
Jajj, minden lányos apuka ilyen. Én 26 éves vagyok, apu a mai napig félt a fiúktól(13 éves korom óta nem él velünk) , pedig ismerte mindkét barátomat, az apák csak ilyenek...
Ami meg a szexet illeti...én is 15 évesen veszítettem el, de megbántam..szerintem ráérsz még, hidd el.
"14. Igen ha munkahelye lesz fizeti a gyerektartast."
Van ilyen hely?
Ilyenről még külföldön sem hallottam.
Miért érné meg a munka adónak?
Persze az más ha tőlem vonja le, de akkor NEM Ő fizeti!!!
Vagy arra gondolták, hogy ha az illetőnek munkahelye lesz akkor fizeti a gyerektartást?
Mert ez sem igaz, mert ugye jön a tartozás.
Kérdező!
Te csak szexelni akarsz mindenáron, és nem érted meg, hogy apukád nem akar még egy gyereket eltartani!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!