Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányos apukák ebbe nem...

A lányos apukák ebbe nem gondolnak bele? (A kérdés nem provokációnak szánom. ) 15L

Figyelt kérdés

Ez a kérdés apukámról jutott az eszembe.Azt mondta,hogyha fiú lennék,azt mondaná hogy 'Jólvan fiam,menjél csak csajozni.' de mivel én lány vagyok engem félteni kell minden fiútól.Minek?Egy fiút nem használnak ki,nem törik össze a szívét vagy mi?

És abba sem gondolnak bele,hogy amikor ők voltak fiatalok,nekil is voltak párkapcsolataik/futó kalandjaik,azoknak a lányoknak is volt egy apjuk?

2014. szept. 27. 16:43
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

30: Az te vagy.Petting nemsokà lesz,de később szexelni is szeretnék vele.

Ez csak elméleti kérdés,igazából nem is apámról meg a barátomról szólt a kérdést,hanem a lányos apukák ,,érzéseiről".

2014. szept. 27. 18:26
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Igazából a kérdező nem is választ vár, csak dugni akar mindenáron :D
2014. szept. 27. 18:37
 33/42 A kérdező kommentje:
32: Ez nem igaz.A kérdésemre szeretnék választ kapni: miért ilyenek a lányos apukák,mert még a lányos anyukákban közel sincs ennyi féltékenység.
2014. szept. 27. 18:53
 34/42 anonim ***** válasza:
64%

"Na ezt a logikát utálom a legjobban.15 évesen elítélendő,17 évesen teljesen oké,holotz egy korosztály vagyunk."

Nagyon nem egy korosztály. Ezt te is tudod vagy ha nem akkor meg még inkább gyerek vagy még.

2014. szept. 27. 19:23
 35/42 anonim ***** válasza:
Nekem erre a kerdesre anno azt mondta egy ismerosom, hogy a fiu, ha teherbe ejti a lanyt, max fizet 18 evig, de a lany szenvedi vegig a terhesseget, o neveli majd a gyereket - vagy esik at abortuszon es viseli a kovetkezmenyeit....
2014. szept. 27. 19:37
 36/42 anonim ***** válasza:
Én is megértem, hogy félt, de akkor miért nem írat be valami harcművészeti tanfolyamra, hogy meg tudd védeni magad? Vagy miért nem beszél veled többet a pasikról? Azzal mindenesetre semmire se megy szerintem, ha bezár.
2014. szept. 27. 20:24
 37/42 anonim ***** válasza:

Jajj, minden lányos apuka ilyen. Én 26 éves vagyok, apu a mai napig félt a fiúktól(13 éves korom óta nem él velünk) , pedig ismerte mindkét barátomat, az apák csak ilyenek...

Ami meg a szexet illeti...én is 15 évesen veszítettem el, de megbántam..szerintem ráérsz még, hidd el.

2014. szept. 27. 21:37
 38/42 anonim ***** válasza:
19%

"14. Igen ha munkahelye lesz fizeti a gyerektartast."

Van ilyen hely?

Ilyenről még külföldön sem hallottam.

Miért érné meg a munka adónak?

Persze az más ha tőlem vonja le, de akkor NEM Ő fizeti!!!

2014. szept. 27. 21:52
 39/42 anonim ***** válasza:

Vagy arra gondolták, hogy ha az illetőnek munkahelye lesz akkor fizeti a gyerektartást?

Mert ez sem igaz, mert ugye jön a tartozás.

2014. szept. 27. 21:54
 40/42 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező!

Te csak szexelni akarsz mindenáron, és nem érted meg, hogy apukád nem akar még egy gyereket eltartani!!!

2014. szept. 27. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!