Engednétek a 16-17 éves lányotokat a barátjánál aludni hétköznap?
Januárban leszek 17 éves és anya engedi, hogy néha hétköznap is a barátomnál aludjak, vagy esetleg Ő aludjon nálunk, mikor hogy alakul.
Viszont mikor apa ezt megtudta (ma), akkor kiakadt, hogy mégis hogy engedheti ezt anya, stbstb.
De elváltak, szóval sok beleszólása nincs a dologba (ezen ne kezdjetek el fennakadni, mert tényleg nincs köze ehhez, semmit nem tud rólam).
Nekem ez normális, mert a legjobb barátnőim is így vannak a barátjukkal, viszont van olyan, aki meglepődik szinte, hogy mi együtt alszunk.
Szóval ez most normális, vagy nem?
Egyik lányom sem igényelte 16 és fél évesen a szexet!
A "baráttal töltött"éjszakák helyett a hétköznapokon késő estig tanultak mivel azért jártak a gimibe.
Nem csoda,hogy az apád ennyire kiakadt. Nagyon is van beleszólása .
Nagyon rossz példákat neked mutatnak a barátaid.
Ráérsz még erre érettségi után!
Vagy nem is jársz iskolába?
ma 21:19
Ritka primitív vagy, ugye tudod? A helyesírádosról meg inkább nem is beszélek, elég, hogy egy 16 éves kioktatott már...
44%-os, ne erőltesd, ezen már nem tudsz szépíteni.
Buta vagy, ráadásul még bunkó is!
A legrosszabb párosítás...
Anna 22/N
Neked nem lóg ki a kapanyél a szádból...
...mert benne ülsz!!
Nekem is megengedték 17 évesen, de nem hétköznap, mert a barátom sokkal messzebb lakott a sulimtól. Talán a 4 év gimi alatt egyszer ha ott aludtam hétköznap... persze nem is mentem be első órákra :D
Viszont hétvégén engedték, ismerték és kedvelték a barátomat. Ha nem engedték volna akkor is megoldjuk hogy találkozzunk és kettesben legyünk, teljesen felesleges az ilyesfajta tiltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!