Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek a 16-17 éves...

Engednétek a 16-17 éves lányotokat a barátjánál aludni hétköznap?

Figyelt kérdés

Januárban leszek 17 éves és anya engedi, hogy néha hétköznap is a barátomnál aludjak, vagy esetleg Ő aludjon nálunk, mikor hogy alakul.

Viszont mikor apa ezt megtudta (ma), akkor kiakadt, hogy mégis hogy engedheti ezt anya, stbstb.

De elváltak, szóval sok beleszólása nincs a dologba (ezen ne kezdjetek el fennakadni, mert tényleg nincs köze ehhez, semmit nem tud rólam).

Nekem ez normális, mert a legjobb barátnőim is így vannak a barátjukkal, viszont van olyan, aki meglepődik szinte, hogy mi együtt alszunk.

Szóval ez most normális, vagy nem?

2014. szept. 24. 18:57
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%
nekem 18 évesen sem engedték meg :D
2014. szept. 24. 20:53
 42/60 anonim ***** válasza:
29%
39 Lehet, hogy van jó fizetésed, vagy végzettséged (vagy nincs, ide azt írsz, amit akarsz) de az biztos, hogy roppant tiszteletlen vagy egy nálad jóval idősebb emberrel szemben. És hidd el ez kívülről nézve egyáltalán nem tesz téged szimpatikussa.
2014. szept. 24. 21:04
 43/60 anonim ***** válasza:
58%
Tudod, az olyan emberekkel szemben akik annyira buták és nevetségesek nincs is meg a tiszteletem. A tiszteletet ki kell érdemelni, de azok után, ahogy láttam miket ír, sok mindent gondoltam és éreztem, de tiszteletet nem. Nem akarok szimpatikus lenni, csak reflektáltam valamire.
2014. szept. 24. 21:10
 44/60 anonim ***** válasza:
22%
22 es ,nem vagyok irigy pi*csa ???mire???arra hogy mire lesztek 20.30.evesen kiėlt fejjetek lesz??vagy arra hogy tobb fax fogtok mint kilincset?? Tudod az ilyen csajokrol hamar elmegyen a hir ės ne csodalkozatok hogy csak dugni akarnak de felesėgnek màr nem !Kerlek ne te akarj ki oktatni a tini fejjedel:) pontosan hogy ilyen felfogàsbol van az hogy gyerek gyereket szül,de nekem aztàn tök mindegy nyilvan a sok tini valaszoloknak nem tetszik a hozzszolàsom de hàla istenek mi nem igy lettünk nevelve hogy 16 ėvesen emberel aludjak! Az hogy sexel valaki nem tiltott a megfelelö korosztaly elėrėsėvel inkabb a problėma az hogy anyuka hogy engedheti meg a 16 eves gyerekenek hogy egyutt aludjanak??? Es ha vege lesz a kapcsolatnak jon a kovetkezo... sex szoba lesz a kislany szobabol:)))adig anyuka alszik nyugodtan a szobaba!mindenki ugy neveli a gyereket ahogyan akarja... de ėn sem a ferjem nem engednük meg 16 evesen hogy a baratjàval aludjon!!!
2014. szept. 24. 21:19
 45/60 anonim ***** válasza:
18%

Egyik lányom sem igényelte 16 és fél évesen a szexet!

A "baráttal töltött"éjszakák helyett a hétköznapokon késő estig tanultak mivel azért jártak a gimibe.

Nem csoda,hogy az apád ennyire kiakadt. Nagyon is van beleszólása .

Nagyon rossz példákat neked mutatnak a barátaid.

Ráérsz még erre érettségi után!

Vagy nem is jársz iskolába?

2014. szept. 24. 21:21
 46/60 anonim ***** válasza:
65%
Jajj ne már, ez most megint komoly? Nem akarják majd feleségnek? Egyre sötétebb emberekkel találkozok ezen az oldalon. Nah mind1, már nem reagálok, tök fölösleges, nem tudok lesüllyedni arra a szintre. Jó8!
2014. szept. 24. 21:23
 47/60 anonim ***** válasza:
66%

ma 21:19

Ritka primitív vagy, ugye tudod? A helyesírádosról meg inkább nem is beszélek, elég, hogy egy 16 éves kioktatott már...

2014. szept. 24. 21:24
 48/60 A kérdező kommentje:

44%-os, ne erőltesd, ezen már nem tudsz szépíteni.

Buta vagy, ráadásul még bunkó is!

A legrosszabb párosítás...

2014. szept. 24. 21:28
 49/60 anonim ***** válasza:
33%

Anna 22/N

Neked nem lóg ki a kapanyél a szádból...

...mert benne ülsz!!

2014. szept. 25. 05:22
 50/60 anonim ***** válasza:
70%

Nekem is megengedték 17 évesen, de nem hétköznap, mert a barátom sokkal messzebb lakott a sulimtól. Talán a 4 év gimi alatt egyszer ha ott aludtam hétköznap... persze nem is mentem be első órákra :D

Viszont hétvégén engedték, ismerték és kedvelték a barátomat. Ha nem engedték volna akkor is megoldjuk hogy találkozzunk és kettesben legyünk, teljesen felesleges az ilyesfajta tiltás.

2014. szept. 25. 07:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!