Engednétek a 16-17 éves lányotokat a barátjánál aludni hétköznap?
Januárban leszek 17 éves és anya engedi, hogy néha hétköznap is a barátomnál aludjak, vagy esetleg Ő aludjon nálunk, mikor hogy alakul.
Viszont mikor apa ezt megtudta (ma), akkor kiakadt, hogy mégis hogy engedheti ezt anya, stbstb.
De elváltak, szóval sok beleszólása nincs a dologba (ezen ne kezdjetek el fennakadni, mert tényleg nincs köze ehhez, semmit nem tud rólam).
Nekem ez normális, mert a legjobb barátnőim is így vannak a barátjukkal, viszont van olyan, aki meglepődik szinte, hogy mi együtt alszunk.
Szóval ez most normális, vagy nem?
"Nem azt mondtam hogy a gyerek projekthez együtt kell aludni,csak kėrdezem ėn ki lesz a hibàs ha igy alakulna a kėrdezö helyzete??? Hat termeszetesen az anyuka mert ö megengedte stb.."
Miért lenne a szülő a hibás? Azt nyilván apuka is engedné, hogy délután, iskola után találkozzon a lány a barátjával, vagy hétvégén egész nap együtt legyenek, kivéve az éjszakát. Ki fogja bizonyítani a terhességkor, hogy a fogantatás napközben, avagy az éjszakai órákban történt? Te teljesen hibbant vagy. És látom, a húgodból indulsz ki, ő gyerekes. Van ilyen. De olyan 18 éves is van, aki magát látja el a felsőoktatási tanulmányai mellett, mert mondjuk a szülei nem támogatják és kénytelen volt megpattanni otthonról, és diákmunkán gürcölni. Attól, hogy a te húgod gyerekes és erre képtelen lenne, nem jelenti azt, hogy minden korabeli ilyen. Én 16 évesen például nem tudtam a korosztályommal barátkozni, mert jóval érettebb voltam tőlük. Dolgoztam, spóroltam, terveztem a jövőm, még így is, hogy tökéletes kapcsolatom volt a szüleimmel és nem kellett menekülnöm itthonól. Megjegyzem az életképtelenség sokszor neveltetés kérdése is... De ezt már csak halkan, zárójelbe téve merem veled közölni.
Miért kellene tartanom anyától?
Mindent megbeszélek vele, mindenről tud. Ő nem tiltással próbált nevelni.
A húgod gyerekes, ez van. De attól még nem mindenki az.
Az meg, hogy majd ha valami végzettséget szerzek elég vicces... :D
"Engednétek a 16-17 éves lányotokat a barátjánál aludni hétköznap?"
Hogy csak a kérdésre válaszoljak: nem! Semmi esetre sem engedném!
"mert éjjel inkább pihennie kellene és nem mással tölteni az időt... "
Mikor másnap 0. órám volt, és 6-kor keltem, eszembe se jutott hajnalig szexmaratont tartani. Délután túlvoltunk azon, amin kellett, este vacsoráztunk, esetleg még megnéztünk egy filmet, vagy csak beszélgetünk összebújva, vagy a konyhában a barátom szüleivel, fürödtünk és 10 körül már aludtam. Bőven felértem ésszel, hogy nekem sem származik semmi hasznom abból, ha a másnap következő 7-8 órámra 2 óra alvás után megyek be. Miért néznek minden tinédzsert idiótának az emberek? Tény, hogy sok van, de azért akadnak kivételek is.
17-es: "Délután túlvoltunk azon, amin kellett,"
Ezért. Oda sem figyelsz, és máris elszólod magad: miért KELLETT?! Vagy csinálod, mert jó, vagy nem csinálod, mert nem jó. De ha KELL, az übergáz.
Nem dolgozom, suliba járok. De változó az, hogy mikor meddig vagyok bent, hány órám van.
Van olyan nap, mikor pl. csak 1 van, az is egytől (osztályozó vizsgák+felmentés testnevelésből).
Általában hajnal 1-2 körül alszom el, függetlenül attól, hogy hol, kivel vagyok. Akkor is fent vagyok egyig, amikor tök egyedül ülök a szobámban és filmet nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!