Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek a 16-17 éves...

Engednétek a 16-17 éves lányotokat a barátjánál aludni hétköznap?

Figyelt kérdés

Januárban leszek 17 éves és anya engedi, hogy néha hétköznap is a barátomnál aludjak, vagy esetleg Ő aludjon nálunk, mikor hogy alakul.

Viszont mikor apa ezt megtudta (ma), akkor kiakadt, hogy mégis hogy engedheti ezt anya, stbstb.

De elváltak, szóval sok beleszólása nincs a dologba (ezen ne kezdjetek el fennakadni, mert tényleg nincs köze ehhez, semmit nem tud rólam).

Nekem ez normális, mert a legjobb barátnőim is így vannak a barátjukkal, viszont van olyan, aki meglepődik szinte, hogy mi együtt alszunk.

Szóval ez most normális, vagy nem?

2014. szept. 24. 18:57
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
50%
És a barátod hány éves amúgy?
2014. szept. 24. 20:32
 32/60 A kérdező kommentje:
Decemberben lesz 18.
2014. szept. 24. 20:34
 33/60 anonim ***** válasza:
84%
Ennek a gömbicicának se volt egy ideje dolga pasival... de szerintem a nyelvtan könyvvel sem :D Nagyon hitelesen hangzik minden a szádból... csak alig hallom, mert benne van a kapanyél.
2014. szept. 24. 20:35
 34/60 anonim ***** válasza:
65%
29 Azért annyira ne legyél biztos magadban. Barátnőmmel most közölték, hogy kicsit sokáig szedte a fogamzásgátlót, nem sikerül teherbe esnie, 12 évet szedte kb. Nem biztos, hogy annyira jó ötlet hormonokkal bombázni magad.
2014. szept. 24. 20:37
 35/60 anonim ***** válasza:
21%
Azt képzeld el kérdező, hogy én aki már 16 évesen a pasimmal laktam, később 22 évesen összejöttem a későbbi férjemmel, ő 20 éves volt akkor és nappali képzésre járt és fel sem merült, hogy hétköznap együtt aludjunk. Tudom, hogy a szülei sem engedték volna, persze ezt nem vallotta be, nyilván tök ciki, de ők nagyon pedans család, ott nem lehet ilyet megcsinalni. Szóval azért az is felmerult bennem, hogy a barátod szülei mit szólnak hozzá?
2014. szept. 24. 20:41
 36/60 gömbicica ***** válasza:
15%

Kedves 33-as!

"Ennek a gömbicicának se volt egy ideje dolga pasival... de szerintem a nyelvtan könyvvel sem :D Nagyon hitelesen hangzik minden a szádból... csak alig hallom, mert benne van a kapanyél."

ha telón valami félre megy, nem kell pampogni, nem nyelvtan dolgozatot irunk.

2 fiam 35.éve tartó boldog házasságom,4 csodás unokám van,és kivánom NEKED, HOGY LEGALÁBB ANNYI TUDÁS BIRTOKÁBAN LÉGY,amennyi bennem van!!

kapanyél????

azt sem tudod mi az.

nem hogy tudd, hogy milyen az,mikor valakinek kilóg. :-D

üdv.Edit!

2014. szept. 24. 20:44
 37/60 A kérdező kommentje:

Semmit, őket nem zavarja ez. Sőt, elég jó velük a kapcsolatom, az anyukájával pl. vásárolni is járok.

A barátomnak külön emelete van, a ház 2 végében vannak a hálószobáik, általában otthon sincsenek napközben, nem zavarunk senkit.

2014. szept. 24. 20:45
 38/60 anonim ***** válasza:
65%

"Azért annyira ne legyél biztos magadban. Barátnőmmel most közölték, hogy kicsit sokáig szedte a fogamzásgátlót, nem sikerül teherbe esnie, 12 évet szedte kb. Nem biztos, hogy annyira jó ötlet hormonokkal bombázni magad"

Ha nem fog összejönni a gyerek - ha egyáltalán akarok majd valaha - azt egy jelnek fogom venni, hogy nekem mégse kell gyereket szülnöm. Ha foggal körömmel ragaszkodnék hozzá, sok módszer van, amikkel lehet próbálkozni, és ott az örökbefogadás is. De maradjunk annyiban, hogy pont nem az a típusú nő vagyok, aki kétségbeesne, ha közölnék vele, hogy meddő. De sokszor tapasztalom, hogy pont a hozzám hasonlóknak sikerül elsőre, és azoknak nem, akik X éve próbálkoznak, hőmérőznek, ráparancsolnak a férjükre, hogy márpedig most szexelünk, idegroncsok, stb. Szóval bárhogy is lesz, annak úgy kell majd lennie, és az életem megy majd szépen tovább, akár gyerekkel, akár anélkül.

2014. szept. 24. 20:47
 39/60 anonim ***** válasza:
44%

Figyu, a megnyilvánulás nem félreütés. Sajnálom a gyerekeidet, de tényleg. Attól függetlenül nem hiszem, hogy karban tartana téged a férjed, mert akkor nem lennél ilyen hárpia. Eltudom képzelni, hogy az a fajta szomszéd/anyós vagy, akit senki sem kíván magának. Mellesleg, merem állítani, hogy a korod ellenére értelmesebb vagyok nálad. Jah és képzeld 16 évesen a barátomnál aludtam és nem történt semmi. Egyetemre járok levelezőn, mellette egy olyan munkám van, olyan fizetéssel amit sokan irigyelnek.

Üdv,

Anna 22/N

2014. szept. 24. 20:48
 40/60 anonim ***** válasza:
49%
Most, 26 évesen azt mondom, hogy engedném, de majd meglátjuk, mikor odakerülök. Nekem se engedték, csak 18 éves korom után és borzasztóan irigyeltem a barátnőimet, akiknek szabad volt. Szexelni mi is szexeltünk az akkori barátommal, 15 éves korom óta, napközben, délután, úgy, hogy a szülei is otthon voltak. Terhes sosem lettem.
2014. szept. 24. 20:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!