Engednétek a 16-17 éves lányotokat a barátjánál aludni hétköznap?
Januárban leszek 17 éves és anya engedi, hogy néha hétköznap is a barátomnál aludjak, vagy esetleg Ő aludjon nálunk, mikor hogy alakul.
Viszont mikor apa ezt megtudta (ma), akkor kiakadt, hogy mégis hogy engedheti ezt anya, stbstb.
De elváltak, szóval sok beleszólása nincs a dologba (ezen ne kezdjetek el fennakadni, mert tényleg nincs köze ehhez, semmit nem tud rólam).
Nekem ez normális, mert a legjobb barátnőim is így vannak a barátjukkal, viszont van olyan, aki meglepődik szinte, hogy mi együtt alszunk.
Szóval ez most normális, vagy nem?
Kérdező: téged anyád egyáltalán nem nevel, csak hagy nőni, mint a gombát. Nem szeret, csak birtokol, és nem ad számodra más lehetőséget, mint a klasszikus női szerepet.
reggeltől estig dugásra pazarolod a legszebb éveidet, apádra fújolsz - holott majd' minden házasság megromlásának a nő az oka, nem a férfi. Értsd: a nő nem képes vagy nem hajlandó a családod családdá tenni, csak szülni akar és ráterekedni a gyerekére, utána pedig mondvacsinált okkal lerúgja a férjét. Hol a testvéred? jaj, az már nem született meg, ugye?
Sajnos, olyan végtelenül buta vagy, hogy te is ezt fogod tenni.
16 évesen barátnőzni kell (nem anyáddal megbeszélni (pláne nem MINDENT!)), olvasni, bulizni, tanulni, világot megváltani - nem pedig reggeltől estig pasizni. Te máris úgy élsz a pasiddal, MINTHA ezeréves házas volnál. Nem érsz még erre rá?
Nem beszélve arról, hogy már most fogamzásgátlóval cseszed szét a fejlődő szervezetedet?
Lehet, hogy tudsz írni, de attól még olyan buta vagy, mint a sárgaföld, édes lányom. De csak k_félj nyugodtan. Úgysem vagy jó másra.
Kedves Kérdező!!!!
helyedben én átgondolnám az életemet.
lehet köztetek más "kapcsolat" is,amit ha jól"müveltek" sokkal többet ad mint aszó szerinti sex.
az sem volt normális, aki16 éves lánynak fogamzásgátlót irt fel!!!
még felnőttnek sem kifejezetten egészséges, nem,hogy egy kamasz lánynak.
Barátodnak nagyon cikilenne óvszert huzni???? ha már egyszer fiatal "husra" van kedve???
majd szarnák a fejére.bocsánat.
Te vedd a nyakadba a gyógyszer minden kiszámithatatlan rossz hatását,csak,hogy neki jó legyen.
nekem nem kellene ilyen önző barát!!!!!!
az ilyen ember nem barát.
majd pár év mulva másképp fogod látni a dolgokat,
Főleg ha netán lányaid lesznek. Te vajon szivesen vennéd Tőle, amit Te most csinálsz?
"17-es: "Délután túlvoltunk azon, amin kellett,"
Ezért. Oda sem figyelsz, és máris elszólod magad: miért KELLETT?! Vagy csinálod, mert jó, vagy nem csinálod, mert nem jó. De ha KELL, az übergáz."
Igen, egy szóba nagyon könnyű belekötni. Ha kényszerből kellett volna szexelni az akkori barátommal, akkor nem lett volna a barátom. Nyilván élveztem, mert igen, már 17 évesen is imádtam, azóta ez csak fokozódott. De akkor máshogy fogalmazom, hogy emészthetőbbé tegyem a számodra: délután szexeltünk annyit, amennyit jólesett. Vagy: délután túlvoltunk azon, amin az összes környezetünkben lévő szerelmes pár is. Vagy: délután lenyomtunk annyi menetet, amennyit épp kívántunk - volt, hogy egyet, volt, hogy egyet sem, de volt, hogy négyet. Egyik aktusomkor sem tartottak fegyvert a tarkómhoz, bár valójában ezért hálás vagyok, hogy (eddig legalábbis) nem estem a nemi erőszak áldozatává.
Nagyon nevetek Rajtad, ma 20:16. :D
Nem nevel?
Persze, biztosan. Te már csak tudod...
Nem szeret?
Igen, végül is nem én vagyok az egyetlen gyereke és nem tenne meg értem BÁRMIT.
"reggeltől estig dugásra pazarolod a legszebb éveidet"
Na jóóó... :D:DD:D
"majd' minden házasság megromlásának a nő az oka, nem a férfi"
Igen, Anya üldözte egy másik nőhöz, tényleg. :)
És nem, ezt nem Anya mondta nekem. Hanem mama, mármint apa anyukája. Ő azért csak nem mondana ilyet, ha nem lenne igaz.
"16 évesen barátnőzni kell (nem anyáddal megbeszélni (pláne nem MINDENT!)), olvasni, bulizni, tanulni, világot megváltani - nem pedig reggeltől estig pasizni. Te máris úgy élsz a pasiddal, MINTHA ezeréves házas volnál. Nem érsz még erre rá? "
Elég népszerű vagyok, sok barátom, barátnőm van.
Tavasszal Amerikában voltam az egyik legjobb barátnőmmel (az ő apukájánál és egy zenei fesztiválon voltunk). A nyarat végigbuliztuk a Balatonnál, fesztiválokon.
Elmentem a legjobb barátnőimmel és a barátommal is nyaralni. Összesen kb. 2 hetet voltam egész nyáron az országban.
4.7-es az átlagom, köszi, hogy aggódsz. :)
Attól, mert bízom Anyában és elmondom neki a dolgaimat, nem lehet életem? :D
Az meg, hogy néha-néha együtt alszunk, találkozunk sulin kívül is, még nem jelenti azt, hogy csak vele foglalkozom.
gömbicica
Nem csak szexelünk.
A gyógyszert én akartam, nem a barátom.
Sokkal nagyobb biztonságban érzem így magam, a menstruációm se úgy jön meg, ahogy régen (összevissza, kimaradásokkal, stb).
Már azelőtt szedtem a gyógyszert, mielőtt lefeküdtünk volna először.
"Barátodnak nagyon cikilenne óvszert huzni???? ha már egyszer fiatal "husra" van kedve???
majd szarnák a fejére.bocsánat.
Te vedd a nyakadba a gyógyszer minden kiszámithatatlan rossz hatását,csak,hogy neki jó legyen.
nekem nem kellene ilyen önző barát!!!!!!
az ilyen ember nem barát.
majd pár év mulva másképp fogod látni a dolgokat, "
3 hónapig óvszert használtam az első barátommal, utáltam. Én, nőként. Én akartam gyógyszert, én álltam a szüleim elé és én mentem el megbeszélni ezt a nőgyógyászommal. Nem a barátom, neki egyszer se kellett szólnom, hogy húzzon gumit, alapvető volt számára. De én utáltam. Főleg utána ellenőrízgetni, hogy nem lyukadt-e ki, ha közben kiszakadt, cserélni, utána parázni. Borzalom. Soha többet.
A "szarnák"-hoz inkább nem is szólok semmit, lehet, hogy te nem szexeltél gimnáziumban, de nyelvtan órán sem figyeltél oda, ez bizonyított.
26 éves vagyok, 10 éve használok fogamzásgátlót. Nem, még ma sem változott róla a véleményem. Számomra tökéletesen bevált, sose lettem terhes, kényelmes, kiszámítható általa a ciklusom. Addig a napig használni fogom, míg úgy nem döntenék, mostmár belefér az életembe egy gyerek. Soha semmi mellékhatásával nem találkoztam a gyógyszernek. Rendszeresen járok kivizsgálásra, egyszer sem említette még egy orvos se, hogy álljak le a fogamzásgátlóval, mert bajom lesz tőle. Ha ez így lenne, nem engednék forgalmazni. Cisztája, és egyébb más baja pedig olyannak is lehet, aki életében nem nyúlt hormonhoz.
Egyre jobban rémíszt, mennyi elfogult, tudatlan, tanulatlan, unintelligens, szűk látókörű, prűd, irígy, megkeseredett (és még sorolhatnám) ember él az országunkban. Egy részüket sajnálom, más részüket megvetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!