Mit gondoltok arról, ha egy kisgyerekes családnál szinte sosincs meleg vacsora?
Figyelt kérdés
Az ovis-sulis kaja nyilván nem elég a gyerekeknek, a minősége pedig enyhén szólva botrányos. Hogy teheti meg egy anya, hogy még este sem ad rendes ételt a gyerekeinek?2014. szept. 21. 17:51
81/84 anonim válasza:
21 éves vagyok, egész gyerekkoromban az volt a berögződés itthon, hogy napközben meleget eszünk a suliban, munkahelyen, estére pedig szendvicset. Hétvégén van rendes főzőcskézés, akkor eszünk esetleg maradékot vacsira.
Felnőttem, egészséges vagyok, normális testalkatú, és tudom, hogyha egyszer gyerekem lesz, én sem fogok másképpen főzni.
82/84 anonim válasza:
Legalább elárulhatnád,hogy ki vagy a történetben. Kérdezték mi válaszoltunk.
Mi most téged kérdeztünk,és nem válaszolsz. Ez így nem szép...
83/84 anonim válasza:
Minek annyiszor főtt ételt enni? Ha rendesen ebédel valaki, felesleges vacsorára is meleg ételt enni. A kérdező rosszindulatúsága, na az viszont nagyon egészségtelen.
84/84 anonim válasza:
Miert lenne "nyilvan" nem eleg? Magyaroknal a meleg ebed a szokas, a vacsora altalaban konnyebb. Mas nepeknel az ebed az ami konnyebb, es a vacsora az ami nehezebb/meleg, pl angolok, oroszok.
Szerintem a mi szokasunk jobb, mert nem elalvas elott kell a gyomrot megterhelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!