Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy kisgyerekes családnál szinte sosincs meleg vacsora?

Figyelt kérdés
Az ovis-sulis kaja nyilván nem elég a gyerekeknek, a minősége pedig enyhén szólva botrányos. Hogy teheti meg egy anya, hogy még este sem ad rendes ételt a gyerekeinek?
2014. szept. 21. 17:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
85%

21 éves vagyok, egész gyerekkoromban az volt a berögződés itthon, hogy napközben meleget eszünk a suliban, munkahelyen, estére pedig szendvicset. Hétvégén van rendes főzőcskézés, akkor eszünk esetleg maradékot vacsira.

Felnőttem, egészséges vagyok, normális testalkatú, és tudom, hogyha egyszer gyerekem lesz, én sem fogok másképpen főzni.

2014. szept. 23. 11:19
 82/84 anonim ***** válasza:
88%

Legalább elárulhatnád,hogy ki vagy a történetben. Kérdezték mi válaszoltunk.

Mi most téged kérdeztünk,és nem válaszolsz. Ez így nem szép...

2014. szept. 24. 00:16
 83/84 anonim ***** válasza:
76%
Minek annyiszor főtt ételt enni? Ha rendesen ebédel valaki, felesleges vacsorára is meleg ételt enni. A kérdező rosszindulatúsága, na az viszont nagyon egészségtelen.
2015. okt. 18. 09:52
 84/84 anonim ***** válasza:
44%

Miert lenne "nyilvan" nem eleg? Magyaroknal a meleg ebed a szokas, a vacsora altalaban konnyebb. Mas nepeknel az ebed az ami konnyebb, es a vacsora az ami nehezebb/meleg, pl angolok, oroszok.

Szerintem a mi szokasunk jobb, mert nem elalvas elott kell a gyomrot megterhelni.

2016. febr. 24. 14:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!