Mit gondoltok arról, ha egy kisgyerekes családnál szinte sosincs meleg vacsora?
"A rendes étel a főzelék, tészta, sült húsok pl."
Vacsorara? LOL.
Te is a "hogyan hizzunk el mint az allat" iskola kepviseloje vagy :)
A salata, meg a szendvicsek tokeletesen megfelelnek vacsorara, ha egeszseges alapanyagokbol vannak. Ki a fene akar meg este is fott kajat enni?
Mi csak akkor esszuk, ha van maradek hetvegerol.
Hülyeség.
Sose főzünk vacsorára, es köszönjük szépen mindannyian nagyon jól megvagyunk. Szépen felnőttem én és kishúgom is.
Ne fogjátok már az anyós korosztályra, 60 éven felüliekre ezt a marhaságot! :)
Lányaim is csak ilyen "gyenge" vacsorát csinálnak, esznek főtt ételt a munkahelyen, és ki hol.
Egyébként sem fontos még jó pár órát robotolni este a konyhában, azt az időt jobb a családdal tölteni, hasznosabb a gyereknek is a mese olvasás, mint vacsira egy adag csülökpörkölt.
Ha jól értettem a "normális" vacsorát.
Szerintem is anyós, esetleg utálkozó sógornő.. :D
A házi pizza miért egészségtelen? Én is szoktam pizzát csinálni vacsorára, karfiolból csinálom a tésztáját, nincs benne egy gramm liszt sem, a pizzaszósz házi paradicsomszószból és az erkélyen termett fűszernövényekből van, sok-sok zöldséget teszek rá, fehérjeként pedig jó minőségű sonkát és sajtot. Ha erre azt mondod hogy egészségtelenebb, mint a sült hús vacsorára, akkor inkább ne szólj bele mások étkezésébe. Ezt leszámítva én sem nagyon szoktam meleg ételt készíteni este, nincs rá igényünk, a családomban sem volt divat soha a főtt étel vacsorára. Mégis felnőttem, a gyerekem sem haldoklik, csak nem lehet annyira ördögtől való ez.
hagyjuk már ezt a mi egészséges-mi nem témát (mondjuk az pl tök egészséges, hogy az ANYÓS NEM szól bele...)
Pl Hollandiában a 18:00-ás vacsora a meleg ételes főétkezés és mégis egészségesek, szokás kérdése...azt viszont hülyeségnek tartom, hogy anyós hisztizik, mert csak napi egyszeri meleg étel van...a "szemét" anya meg képes salátával (=vitamin) tömni a gyereket...fúj...a
Én pizzacsigát csináltam vacsorára.
Itt lehet kapni kész pizzatésztát szósszal, azt kitekertem, ráöntöttem a szószt, és apróra vágott sonkát, gombát és virslit szórtam rá, meg sajtot. Felcsavartam, cérnával felvágtam, és a tetejére még egy kis sajtot szórtam. Szálakra vágott jégsalátával ettük meg.
Nagy hülyeség az egész kérdés.
22-es válaszolónak üzenem, hogy én gyerekként mindig is szerettem a májkrémes kenyeret, mellé uborka, paprika, paradicsom, mindezt a kertből meg egy kis házi tej, és jól is laktunk.
A saláták egészségesek, a melegszendvics finom is, meleg is...ráadásul van benne hús, zöldség, tojás is mehet rá. A házi pizzával sincs semmi gond....teljesen átlagos, minden családnál alkalmazott vacsorák.
Azért ne úgy csinálj már, mintha éheztetve lennének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!