Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy kisgyerekes családnál szinte sosincs meleg vacsora?

Figyelt kérdés
Az ovis-sulis kaja nyilván nem elég a gyerekeknek, a minősége pedig enyhén szólva botrányos. Hogy teheti meg egy anya, hogy még este sem ad rendes ételt a gyerekeinek?
2014. szept. 21. 17:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
98%

"A rendes étel a főzelék, tészta, sült húsok pl."

Vacsorara? LOL.

Te is a "hogyan hizzunk el mint az allat" iskola kepviseloje vagy :)

A salata, meg a szendvicsek tokeletesen megfelelnek vacsorara, ha egeszseges alapanyagokbol vannak. Ki a fene akar meg este is fott kajat enni?

Mi csak akkor esszuk, ha van maradek hetvegerol.

2014. szept. 21. 19:15
 52/84 anonim ***** válasza:
97%

Hülyeség.

Sose főzünk vacsorára, es köszönjük szépen mindannyian nagyon jól megvagyunk. Szépen felnőttem én és kishúgom is.

2014. szept. 21. 19:16
 53/84 anonim ***** válasza:
98%

Ne fogjátok már az anyós korosztályra, 60 éven felüliekre ezt a marhaságot! :)

Lányaim is csak ilyen "gyenge" vacsorát csinálnak, esznek főtt ételt a munkahelyen, és ki hol.

Egyébként sem fontos még jó pár órát robotolni este a konyhában, azt az időt jobb a családdal tölteni, hasznosabb a gyereknek is a mese olvasás, mint vacsira egy adag csülökpörkölt.

Ha jól értettem a "normális" vacsorát.

2014. szept. 21. 19:18
 54/84 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem is anyós, esetleg utálkozó sógornő.. :D

A házi pizza miért egészségtelen? Én is szoktam pizzát csinálni vacsorára, karfiolból csinálom a tésztáját, nincs benne egy gramm liszt sem, a pizzaszósz házi paradicsomszószból és az erkélyen termett fűszernövényekből van, sok-sok zöldséget teszek rá, fehérjeként pedig jó minőségű sonkát és sajtot. Ha erre azt mondod hogy egészségtelenebb, mint a sült hús vacsorára, akkor inkább ne szólj bele mások étkezésébe. Ezt leszámítva én sem nagyon szoktam meleg ételt készíteni este, nincs rá igényünk, a családomban sem volt divat soha a főtt étel vacsorára. Mégis felnőttem, a gyerekem sem haldoklik, csak nem lehet annyira ördögtől való ez.

2014. szept. 21. 19:21
 55/84 anonim ***** válasza:
77%

hagyjuk már ezt a mi egészséges-mi nem témát (mondjuk az pl tök egészséges, hogy az ANYÓS NEM szól bele...)

Pl Hollandiában a 18:00-ás vacsora a meleg ételes főétkezés és mégis egészségesek, szokás kérdése...azt viszont hülyeségnek tartom, hogy anyós hisztizik, mert csak napi egyszeri meleg étel van...a "szemét" anya meg képes salátával (=vitamin) tömni a gyereket...fúj...a

2014. szept. 21. 19:22
 56/84 anonim ***** válasza:
86%

Én pizzacsigát csináltam vacsorára.

Itt lehet kapni kész pizzatésztát szósszal, azt kitekertem, ráöntöttem a szószt, és apróra vágott sonkát, gombát és virslit szórtam rá, meg sajtot. Felcsavartam, cérnával felvágtam, és a tetejére még egy kis sajtot szórtam. Szálakra vágott jégsalátával ettük meg.

2014. szept. 21. 19:23
 57/84 anonim ***** válasza:
97%
Ez igaz, 55, csak ehhez nem art tudni, hogy Hollandiaban nincs intezmenyi etkezes, hanem a gyerek visz magaval tizorai es ebed csomagot.
2014. szept. 21. 19:27
 58/84 anonim ***** válasza:
97%

Nagy hülyeség az egész kérdés.

22-es válaszolónak üzenem, hogy én gyerekként mindig is szerettem a májkrémes kenyeret, mellé uborka, paprika, paradicsom, mindezt a kertből meg egy kis házi tej, és jól is laktunk.

A saláták egészségesek, a melegszendvics finom is, meleg is...ráadásul van benne hús, zöldség, tojás is mehet rá. A házi pizzával sincs semmi gond....teljesen átlagos, minden családnál alkalmazott vacsorák.

Azért ne úgy csinálj már, mintha éheztetve lennének...

2014. szept. 21. 19:28
 59/84 anonim ***** válasza:
89%
57, Angliában, Svájcban, Franciaországban is a föétkezés este van, akkor esznek meleget (plusz a suliban is azt esznek illetve ha valaki hazaviszi a gyereket ebédszünetre akkor ugye otthon is meleget eszik..) ettöl függetlenül én sem értem miért kéne még otthon anyukának is egy nagy adag pörköltet készitenie vacsorára -mint rendes étel :D
2014. szept. 21. 19:36
 60/84 anonim ***** válasza:
97%
+1 tipp arra, hogy a kérdező az anyós.
2014. szept. 21. 19:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!