Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy kisgyerekes családnál szinte sosincs meleg vacsora?

Figyelt kérdés
Az ovis-sulis kaja nyilván nem elég a gyerekeknek, a minősége pedig enyhén szólva botrányos. Hogy teheti meg egy anya, hogy még este sem ad rendes ételt a gyerekeinek?
2014. szept. 21. 17:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
98%

Akkor sincs semmi közöd hozzá. Az ég világon semmi.

:) ülj le az anyukával és a szemébe mondd, mit tesz rosszul. ;) jaa, ahhoz már gerinc kellene. :)

2014. szept. 21. 18:54
 42/84 anonim ***** válasza:
98%
+ 1 voks az anyósra! Többiek?
2014. szept. 21. 18:56
 43/84 anonim ***** válasza:
98%
Szegény család. Nem lehet egyszerű egy ilyen rosszindulatú, szipirtyó rokonnal mint te, egy családban lenni.
2014. szept. 21. 18:56
 44/84 anonim ***** válasza:
98%

szóval szerinted a zsíros pörkölt vagy egy üres fözelék egésségesebb mint egy saláta vacsorára,

amúgy napi 2 főétel drága és felesleges

2014. szept. 21. 19:01
 45/84 anonim ***** válasza:
91%
Én megszoktam, hogy vacsorára általában főzök, többnyire húsos ételeket, de simán megesszük a szendvicset is, alkalomadtán ebédre is.
2014. szept. 21. 19:04
 46/84 anonim ***** válasza:
98%

Áruld el kérlek te ki vagy a sztoriban? Após-anyós, sógor-sógornő, vagy esetleg a férj, és igazából az fáj, hogy ha hazaérsz este, nem meleg kajával vár?

Én is szoktam pizzát sütni, kelt tésztából, gazdag feltéttel. Nálunk ez rendes ételnek számít, és több munkám van vele, mintha feldobnék egy borsófőzeléket (felteszem a borsót főni, majd berántom).

2014. szept. 21. 19:04
 47/84 anonim ***** válasza:
98%

4 gyerekem van, és botrányos anya vagyok: nincs meleg étel vacsorára. Ha a hibbant kérdező, és az egyik válaszoló értene ahhoz, amit ír, akkor tudná, hogy EGÉSZSÉGTELEN! Jól megterhelni a gyomrot, alvás előtt, az az igazi.... Hadd hízzon a gyerek... Az iskolás hazahozza a suliból éthordóban az ebédet, semmi gond nincs vele, változatos, rengeteg főzelék van, minden nap gyümölcs.... Az ovis az oviban eszik, a 2 kicsi meg itthon ebédet.

A vacsora az nem ebéd.

Mi a gond?

2014. szept. 21. 19:07
 48/84 anonim ***** válasza:
86%
Ma az országban, aki ilyen étkezési elvet vall, az minimum az anyós korosztály. Ezen étkezési kultúra még a '60-as, '70-es évekre jellemző, és nem a XXI.századra. Tessék így etetni mindenkit, aztán érdemes lesz megnézetni a szegény gyerek testzsír %át. Nem egészséges, egyáltalán. Aki meg vacsira zsíros húst eszik, az már a zabálás kategória.
2014. szept. 21. 19:08
 49/84 anonim ***** válasza:
90%
Sülthúsra értve.
2014. szept. 21. 19:12
 50/84 anonim ***** válasza:
15%

Igaz, a férjem igényli főleg. Délre és vacsorára is főzök, mi igy szoktuk meg, és szükség is van rá merta testvérem nálunk vacsorázik, ő is ehhez van szokva.

Azt vuszont nem tudtam hogy mi zabálunk...

2014. szept. 21. 19:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!