Mit gondoltok arról, ha egy kisgyerekes családnál szinte sosincs meleg vacsora?
Akkor sincs semmi közöd hozzá. Az ég világon semmi.
:) ülj le az anyukával és a szemébe mondd, mit tesz rosszul. ;) jaa, ahhoz már gerinc kellene. :)
szóval szerinted a zsíros pörkölt vagy egy üres fözelék egésségesebb mint egy saláta vacsorára,
amúgy napi 2 főétel drága és felesleges
Áruld el kérlek te ki vagy a sztoriban? Após-anyós, sógor-sógornő, vagy esetleg a férj, és igazából az fáj, hogy ha hazaérsz este, nem meleg kajával vár?
Én is szoktam pizzát sütni, kelt tésztából, gazdag feltéttel. Nálunk ez rendes ételnek számít, és több munkám van vele, mintha feldobnék egy borsófőzeléket (felteszem a borsót főni, majd berántom).
4 gyerekem van, és botrányos anya vagyok: nincs meleg étel vacsorára. Ha a hibbant kérdező, és az egyik válaszoló értene ahhoz, amit ír, akkor tudná, hogy EGÉSZSÉGTELEN! Jól megterhelni a gyomrot, alvás előtt, az az igazi.... Hadd hízzon a gyerek... Az iskolás hazahozza a suliból éthordóban az ebédet, semmi gond nincs vele, változatos, rengeteg főzelék van, minden nap gyümölcs.... Az ovis az oviban eszik, a 2 kicsi meg itthon ebédet.
A vacsora az nem ebéd.
Mi a gond?
Igaz, a férjem igényli főleg. Délre és vacsorára is főzök, mi igy szoktuk meg, és szükség is van rá merta testvérem nálunk vacsorázik, ő is ehhez van szokva.
Azt vuszont nem tudtam hogy mi zabálunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!