Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A kettőnek lehet köze egymásho...

A kettőnek lehet köze egymáshoz? Igaza van a férjemnek?

Figyelt kérdés
Rendes katolikus családban nőttem fel,5 testvérem van.Az öcsém homoszexuális,ezért a cölibátust választotta,papi pályára lépett.A férjemmel négy gyermekünk van,3 fiú és egy lány.A legidősebb fiú heteroszexuális,barátnője van pár hónapja.A kisebb fiam sajnos homoszexuális,férjnél van,az USA-ban él a családjával.A lányom,aki a harmadik gyerek,valószínűleg szintén homoszexuális,nagyon agresszív és férfias a viselkedése kiskorától kezdve,kamaszkorától pedig teljesen kezelhetetlen,mint egy rossz kamaszfiú,bár az apjára mostanában hallgat.A legkisebb fiam most kint tanul a húgomnál Németországban.A húgom ma délután hívott fel,hogy a fiamat kéz a kézben látta egy másik fiúval.Elmondtam a férjemnek aki velem kiabált,hogy ez az egész az én "k*csög családom" hibája,és az én ágamról örököltek ilyen gént a gyerekek.Amúgy ő fogadta jobban a középső fiunk vallomását,nem értem most miért ő kezeli így a dolgot.Szerintetek igaza van?

2014. szept. 20. 18:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
71%

Annak, aki azt kérdezte, hogy miért nem lesz egypetéjű ikreknél mindkettő homoszexuális: ismersz ilyet? Mert én csak olyat ismerek, ahol mindkettő az...

Kérdezőnek: Ez az egész meleg téma örök rejtély, van aki azt mondja, hogy nincs rá esély, hogy egy családban több legyen, én viszont inkább azt mondom, hogy ahol egy kialakult, ott van esélye a többinek is, hiszen ugyanazok a genetikai feltételek adottak. És ismerek is több ilyet, ahol testvérek közt több meleg is van.

A férjed pedig valószínűleg nem gondolta komolyan, amit mondott, csak hirtelen felindulásában ez csúszott ki neki. De ezt vele beszéld meg inkább.

És ha mégis igaz, hogy anyai ágon öröklődik, akkor sem te vagy a hibás (már ha valaki az), hiszen a te testvérednél már megvolt, tehát valahonnan feljebbről jött.

És egyébként, jó érzés azt olvasni, hogy ti elfogadjátok így a gyerekeiteket, nem sok helyen van ez így sajnos...

2014. szept. 21. 11:59
 22/27 anonim ***** válasza:
75%

A férjed reakciója teljesen érthető! Elfogadta,hogy meleg az egyik gyereke,komoly lelki vívódások után gondolom,erre most kezdődik megint! Sajnos ő nem az a fajta aki megszokja a dolgokat,hanem aki reménykedik,hogy a többi majd más lesz! Igen vannak tanulmányok amikben az anyai ágat teszik "felelőssé",de ez addig nem lesz bizonyított amig a homoszexualitás nem lesz totál elfogadott! Ugyanis rengeteg a "bújkáló" meleg--persze érthető okokból--és emiatt nem lehet családfákat felkutatni,mert mindenki jól bezárva tartja a szekrényt amiben azok a bizonyos csontvázak rejtőznek!Egy meleg gyermek esetében lehet az apai ágon is meleg ember csak nem derül ki!

Azoknak pedig akik a gyerekkori neveltetést okolják csak egy kérdésem lenne: ismerek olyan fiú testvérpárt,nem ikreket,ahol az egyik meleg a másik nem! Ugyanaz a szülőpár,ugyanaz a környezet,ugyanaz a neveltetés! Sőt nem is egy ilyet! Ez vajon hogy lehet? Csak nem mégis azoknak a fránya genetikusoknak van igazuk?:)

2014. szept. 21. 14:41
 23/27 anonim ***** válasza:
50%

"Rendes katolikus családban nőttem fel"

Gondolom ti is vallásossan neveltétek a gyerekeiteket.

Akkor ne csodálkozzatok ezen.

Az ilyen nevelés tökéletes tudja deformálni, rombolni az embert, csomó ilyen családból kerülnek ki mindenféle melegek, travik stb.

Van aki melegnek születik, meg van aki a félrenvelés miatt lesz az, bántalmazás, őrült vallásosság stb.

A férjedet meg megérdemled, ha így beszél veled és vele maradsz.

Egy leszbikus

2014. szept. 21. 16:42
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit egyetértek az utolsóval, az őrült vallásosság sehova sem vezet. Én is katolikus értékek szerint nevelkedtem, meg így szeretném nevelni a gyerekem is, csak nem úgy, hogy utálja más vallásukat, szélsőséges nézetei legyenek. Nincs baj a vallással, ha nem csap át extrémbe.
2014. szept. 21. 18:04
 25/27 anonim ***** válasza:
75%

"Rendes katolikus"

röhej. azt hiszed, hogy egy család attól rendes, hogy katolikus? hát nem. nagyon nem. sőt.

2014. szept. 21. 18:45
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Elárulom, hogy a lányodban nem teng túl a tesztoszteron...a leszbikusokban nincs több, mint egy hetero nőben.
2014. szept. 21. 22:24
 27/27 anonim ***** válasza:
74%

Az nem lényeges van-e összefüggés.

Inkább a lényeges,hogy a férjed egy bunkó.

De mivel benned felmerült ez a kérdés,hogy igaza van-e.

Te sem vagyok sokkal jobb.

Amúgy ha jól veszem ki a gyerekeitek már mind felnőttek.

Miért ennyire fontos ez?

2014. szept. 22. 01:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!