Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a férjemnek?...

Hogy mondjam el a férjemnek? Nagyon félek.

Figyelt kérdés

Létszámleépítés miatt elbocsájtottak a munkahelyemről.

Szakmám szerint szakács vagyok, de nem dolgoztam még a szakmámban...

Már kérdezősködtem ismerősöknél, beadtam egy csomó önéletrajzot...

Félek elmondani a férjemnek, pedig nem harapná le a fejem, de valahogy szégyellem, hogy ilyen helyzetbe kerültem...

2014. jan. 6. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jóban-rosszban, emlékszel?
2014. jan. 6. 13:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha hazajon,akkor mond meg neki,hogy drágám sajnos létszámleépítés volt a cégnél, engem is elküldtek,de mar több helyre is beadtam a jelentkezésemet,esetleg Te is utána kérdezhetnél az ismerőseidnél,hogy van e valami munkalehetőség. Egy normális kapcsolatban ez így működik szerintem. Egyébként mit dolgoztál?
2014. jan. 6. 13:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos bárkivel előfordulhat a mai világban, hogy egyik-napról a másikra bejelentik, hogy jövő hónapban távozhat a munkahelyéről. A létszámleépítés nem a te hibád, nem rajtad múlik/múlt a dolog. Szerintem nyugodtan mondd el a férjednek mielőbb, biztosan meg fogja érteni, és talán előbb is lesz új munkád, hátha tud éppen üresedést, vagy ismerőst aki segíthetne neked/nektek. (Csak nem mondja, mert abban a tudatban van, hogy neked van állásod.) Ha én munkanélküli lennék, a férjem lenne az első aki megtudná, hiszen ez azért rá is hatással van, és fontos, hogy tudja, hogyan is állunk, illetve közösen felkészüljünk a következő időszakra, ha nem találnék munkát 1-2 hónapig. (Pl. spórolás, segítés a munkakeresésben stb.) Ne szégyenkezz ilyen miatt, hanem próbálj beszélni a férjeddel, és együtt oldjátok meg. Kitartás! :)
2014. jan. 6. 13:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mit szégyellni, én is most keresek melót :D

21/F

2014. jan. 6. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

anyám 34 éve ugyanannál a cégnél dolgozik

apám 40 éve ugyanannál a cégnél dolgozik

bátyám 7 éve ugyanannál a cégnél dolgozik

nekem volt már 2db pár hónapos fekete irodai munkám, és 3db 1 hónapos és 8-8 hónapos gyártosori munkám. (a legutolsót kivételesen én hagytam ott)

mindezt érettségivel, nyelvvizsgával szakmával csináltam, a 8 általános vagy kevesebb- kollégákkal, mégis azt küldték el aki számolni tud.. (jah csak mert értem nem kaptak támogatást)

szóval nyugi, bárkivel előfordul...

2014. jan. 6. 13:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Bárkivel megeshet, sajnos, ezen nincs mit szégyelni, és főleg nem értem a félelmed, gondolom melletted fog állni és segíteni ahogy tud, bátran mondd el, hogy leépítés volt és téged is elküldtek. Hátha neki is van olyan ismerőse, aki esetleg tud valamilyen munkát.
2014. jan. 6. 13:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kell szégyellni, sajnos ilyen világban élünk. Sokakat 10-15 éves munkaviszony után is elküldenek létszámleépítés címszóval. Ne parázz ezen, egyszerűen mondd el neki és kezdjetek "vésztervet" felállítani, hogy hogyan gazdálkodtok a rendelkezésetekre álló pénzzel, amíg nem találsz új állást.
2014. jan. 6. 13:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem még sehova sem vettek fel,hiába küldök rengeteg életrajzot..az lenne a szégyen ha egyáltalán nem is keresnél munkát. 22L
2014. jan. 6. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!