A kettőnek lehet köze egymáshoz? Igaza van a férjemnek?
Figyelt kérdés
Rendes katolikus családban nőttem fel,5 testvérem van.Az öcsém homoszexuális,ezért a cölibátust választotta,papi pályára lépett.A férjemmel négy gyermekünk van,3 fiú és egy lány.A legidősebb fiú heteroszexuális,barátnője van pár hónapja.A kisebb fiam sajnos homoszexuális,férjnél van,az USA-ban él a családjával.A lányom,aki a harmadik gyerek,valószínűleg szintén homoszexuális,nagyon agresszív és férfias a viselkedése kiskorától kezdve,kamaszkorától pedig teljesen kezelhetetlen,mint egy rossz kamaszfiú,bár az apjára mostanában hallgat.A legkisebb fiam most kint tanul a húgomnál Németországban.A húgom ma délután hívott fel,hogy a fiamat kéz a kézben látta egy másik fiúval.Elmondtam a férjemnek aki velem kiabált,hogy ez az egész az én "k*csög családom" hibája,és az én ágamról örököltek ilyen gént a gyerekek.Amúgy ő fogadta jobban a középső fiunk vallomását,nem értem most miért ő kezeli így a dolgot.Szerintetek igaza van?2014. szept. 20. 18:39
11/27 anonim válasza:
Attól, hogy valaki azt írja, hogy "sajnos meleg a fiam", még nem homofób.
Még a legtoleránsabb szülő is jobban örülne, ha hetero lenne a gyerek, azért írják, hogy "sajnos".
Ettől még ugyanúgy szerethetik és elfogadhatják a gyereküket.
12/27 anonim válasza:
Az unokaöcsém homoszexuális, rengeteget beszélgettünk vele erről. Nála konkrétan a szülei válása és az édesanyja viselkedése váltotta ki a homoszexuális hajlamot. Szereti az édesanyját, de ő is bevallotta, hogy az anyjának a válás körüli viselkedése váltotta ki belőle a félelmet a nőktől. És az, hogy a legérzékenyebb időszakban nem volt határozott apa mintája.
13/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok homofób,szeretem a gyerekeimet!Azért sajnos,mert ebben az országban legfőképp emiatt nem volt maradása,és nagyon-nagyon messze költözött tőlünk.Több mint egy napig vagyunk úton amikor hozzájuk megyünk.A párját is szeretjük,nem számít,hogy nem nő.
2014. szept. 20. 19:20
14/27 anonim válasza:
"tőlem kapták" ezt a HIBÁT.
Aki hibaként gondol erre, az homofób. Pont.
15/27 anonim válasza:
"tőlem kapták ezt a hibát"
Szerinted hiba szeretni, és szeretve lenni?
16/27 A kérdező kommentje:
Nem úgy véve hiba.Csak úgy hogy nem ez az átlagos,és bántások érték pl. a fiamat miatta.Miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni?
2014. szept. 20. 20:53
17/27 anonim válasza:
nem hiszem el, hogy négyböl négy gyereketek meleg....
18/27 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el,hogy nem tudsz olvasni.A legidősebb fiamnak van BARÁTNŐJE.A két kicsiről még semmi sem biztos,a kérdést azért tettem fel mert a húgom és a férjem nagyon felidegesítettek,és kíváncsi voltam rá,hogy legalább jogosan vágta ezt a fejemhez a férjem,vagy sem.
2014. szept. 20. 23:44
19/27 anonim válasza:
a hajlam anyai ágon öröklődik. Ennyi. Ebből leszűrheted, hogy jogosan vagy nem jogosan mondta a férjed.
20/27 anonim válasza:
Sosem fogom megérteni azokat a szülőket, akiknek probléma, ha a gyermekük meleg. Leszbikus vagyok, egyetlen gyerek, mégis mindennek lehordtak a szüleim. Igen, nehéz nálunk így élni, de a szülő azért van, hogy mindig, minden időben megvédje a gyermekét a támadásoktól. Ha erre egy szülő nem hajlandó, akkor nincs értelme a gyereknek a közelükbe maradni. Az, hogy kinek a hibája, hogy meleg, vagy sem, azt felesleges szerintem vitatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!