Más szülei is ilyen hülyék?
A vasalót, ha kivennéd anyud kezéből nem lenne gyorsabb a pakolás?
Amikor kiosztják a heti a "hülyék" akkor könnyen nyújtod a kezed? Akkor nem hátráltatnak?
Én átérzem a kérdező helyzetét. "Nem anya, nem kell rántott hús, ne tegyél be". Kinyitod a bőröndöt, mi van ott? 5 db rántott hús. "Nem kell zsemle, tudok az egyetemnél is venni". Mi van a táskában? Fél tucat zsömle!
Nem arról van szó, hogy nem esik az embernek jól, ha segítenek, ha nem ha nem veszik figyelembe azt hogy mit szeretne/kér. Gyakorlatilag átbeszélnek az ember feje felett. A rántott hús esetén: Szülő: "Teszek be rántott húst, nehogy éhen haljon a gyerek". Gyerek: "Fél tucat rántott hús, szuper, ezt ehetem szerdáig, mert sajnálom kidobni. Pedig mondtam, hogy csak kettő tegyen be, mert tele van a fagyó pörkölttel/fasírttal/stefánia szeletett, további rántani/sütni/főzni való dolgokkal." És nem értik meg. Ez a szörnyű, nem az, hogy segíteni akar. Én minden héten a hajléktalanoknak állítok össze kis szeretetcsomagokat az otthoni kajákból. Sajnálom, hogy a szüleim fizetését a közeli hajléktalanokkal etetem meg, pedig lenne jobb helye is. Volt olyan, hogy amikor kibontottam a táskát és megláttam a zsömléket, elbőgtem magam, mondván nem lehet, hogy ennyire nem értenek meg. És nem.
Én megértelek, bár a mosás, vasalás beszólásod gáz. A férjem, amikor még egyetemre járt, valami hihetetlenül viselkedtek vele a szülei, tudjuk, hogy jót akartak, de minden vasárnap felpakoltak neki mindenféle kaját, le kellett vinnie 6 liter tejet (!) a 3 órás vonatúton, mintha ott nem lehetne tejet kapni. Szóval elvitték egy igen különleges irányba a segíteni akarást, ez valóban folyamatos konfliktusforrás volt. Ők akartak albérletet választani, sikerült is megtalálni a lehető legszarabbat (pl. nem volt fűtés, mert a tulajdonos néni nem volt hajlandó felkapcsolni), aztán, amikor a férjem végre elköltözött onnan, azóta hallgatjuk, hogy az ő tuti jól kiválasztott albérletüket, hogy hagyhatta ott. Mondjuk szerintem nem normálisak.
Ha most kezdted az egyetemet, akkor még nem rázódtak bele, Ha annyira nem normálisak, mint a férjem szülei, akkor nagyon keményen le kell őket állítani és még az sem biztos, hogy hatásos lesz.
Sajnálom, hogy ilyen idióták a szüleid. Nem igaz, hogy anyád nem vett még mosó-és szárítógépet. Bakker, így ha szombat reggel mos, akkor csak vasárnap tudja vasalni a ruhákat. Pénteken nem tudja, mert az a hülye a konyhában matat, hogy vacsorát készítsen szegény kicsi gyerekének. Ezek olyan gusztustalan emberek, biztos alig várod, hogy elég öregek legyenek és megszabadulj tőlük. Nem is értem, hogy alázhatnak meg ennyire, hogy még a kaját is elkészíti. Ez az a fajta, aki akkor is küldi a zsebpénzt, ha te lehülyézed őket és le akarod rázni őket! Vigyázz, nehogy később megnősülj, mert egy feleség nagyon hasonló gusztustalanságokat tud művelni!
Takarodj el dolgozni, tarts fenn albérletet amit magad fizetsz. Más is dolgozik egyetem/fősuli/gyerek mellett. Főzz, moss, költsd a saját pénzed. Elég lesz ünnepekkor hazatolni a képed. Ja...bocs akkor sem, nehogy az a gonosz vénasszony beiglit akarjon csomagolni neked karácsonykor!
Pffff.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!