Mennyi olyan 18 éves ember van aki haza adja (vagy elkérik a szülei) a nyári munkájából keresett pénzének a felét?
Egész nyáron szószerint a földön másztam azért a pénzért, h meg legyen amire gyűjtögetem, ere meg a felét el akarják kérni! :'( szinte mar követelik :'(
Mikor úgy egyeztem meg velük, hogy ha normális munka helyem lesz rendes havonta kapot fizetésel akkor meg kapják a felét, DE NEM 18 évesen, úgy h lány létemre nehéz fizikai munkával keményen meg kereset pénzemből! :S
Nagyon sporolos vagyok, és nekem ez nagyon szar h a nehezen megdolgozot, kisporolgatot pénzemet csak úgy oda adjam nekik! :'(
5 Ők az utolsó keservesen megkeresett fillérjeiket is odaadták Neked. Előbb te ettél, utána ők. A család nem arról szól, hogy ha én akarok valamit, akkor félretolom az összes embert és én-én-én. Együtt-egymásért, ha mod ez számodra valamit. A család nem csak 2 tagból áll(anya-apa).
Amilyen veritékkel kerested te meg ezt a pénzt, a szüleid hosszú-hosszú évek óta tesdzik egy zokszó nélkül.
Teccik érteni?
Ők is biztos szerettek volna sok-sok mindent, de a sorban mindig te voltál elsőként, aki kapott, és utolsóként ők.
Most fordult a kocka, neked kell adni amit ők kérnek.
Vagy 6 éve én sporolok magamnak arra amire szükségem van és pluszban ruhára, mert amimnekem tetszik azt nem veszik meg! Apámnak van normális munkálya mindig kijötek anyagilag! Meg csinalom a hazi munkákat minden héten!
Azért meg nem fogok adi pénzt h apám eligya meg elkölcse cigire!
Nagyon is tisztaban vagyok azzal h igy müködik egy család! De ez sztem akkor is igazsagtalan! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!