Mennyi olyan 18 éves ember van aki haza adja (vagy elkérik a szülei) a nyári munkájából keresett pénzének a felét?
Húha, azt a mindenit...végig sem olvasom már az egészet, odáig jutottam, hogy:munkálya, eligya, elkölcse...
Ne add oda a pénzed, vegyél inkább egy helyesírási szótárt!
Én nem azért fogok gyereket szülni, hogy majd a szemére vessem, hogy mennyibe került az eltartása, hiszen MI vállaltuk be, hogy gyereket neveljünk, nem a gyerek kérte, hogy megszülessen, ételt, ruhát, megfelelő körülményeket KÖTELESSÉGÜNK adni, ezért hálát nem várnék.
A pénzét ő kereste, kemény munkával, nekem ahhoz semmi közöm, nem én dolgoztam meg. Nem hogy a felét nem kérném el, de egy fillért se.
És mivel én nem a jövőbeli haszonért, vagy megélhetésért szülök, ezért nekem 18 év felett is gyerekem marad a gyerekem, és ugyanúgy kap ételt, szállást, szeretetet, mint 17 évesen.
Amennyiben kihasznál, és nem családként viselkedünk, az más tészta, de én nem fogok a gyerekemből nyerészkedni, ha meg egy gyerek ellátása probléma, nem gyártok gyereket.
Ezért cserébe csak annyit várok el, hogy a pénzét eltegye, ne elszórakozza, és a saját életének megkezdésére gyűjtsön, mert az az egészséges. De a pénzét sosem veszem el, nem érdekem hátráltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!