Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más szülei is ilyen hülyék?

Más szülei is ilyen hülyék?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, 19 éves, és minden vasárnap felhúznak mikor pakolnék, kérdezgetik h ez az amaz meg van-e meg minden, tudom h segíteni akarnak de így csak hátráltatnak a gondolkodásban, hiába mondtam már nekik ezt, akk is értetlenek. Meg beleszólnának h mit viszek vissza, ahelyett h a saját dolgukkal törődnének, anyám pl. sose mos meg vasal ki időben, ezzel foglalkozna inkább. Minden vasárnap felhúzom magam miattuk, hiába mondom nekik, nem értik meg.

2014. szept. 14. 15:18
1 2 3
 11/28 szántóvető ***** válasza:
100%
örülj neki hogy még élnek és hogy képesek gondoskodni magukról ill. nem fekvőbetegek.nem rúgtak ki otthonról,ellátnak ahogy tudnak.fiatal vagy,ezért van hogy te még másképp látod ill. zaklatásnak veszed a törődésüket.
2014. szept. 14. 16:10
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen, másnak a gyerekei is ilyen hülyék :))

de azért nem mindenkié:)

2014. szept. 14. 16:14
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a szüleid hülyék!

És ez abból látszik a legjobban, hogy a gyerekük is egy hülye! :-)

2014. szept. 14. 16:19
 14/28 A kérdező kommentje:
Meg kaját is akarnak velem elvitetni mindig, hiába mondom nekik h főzök ott, nem tudom miért ilyen erőszakosak.
2014. szept. 14. 16:33
 15/28 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, ne anyukád mosson meg vasaljon rád, csináld meg magadnak.

19 éves létedre simán szájonvágnálak, ha én lennék anyukád, és lehülyéznél, csak mert segíteni szeretnék.

Pimasz kölyök.

2014. szept. 14. 16:37
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Ó te szegény. Én felnőtt vagyok és a mai napig csomagol anyukám kaját, ha megyünk hozzájuk. Ilyenek az anyukák, imádnak gondoskodni.

Nyugodtan vidd el a kaját, örülj neki. Legalább lesz időd másra, ha nem kell mindig főznöd. Oszd meg a koli társakkal, biztos ők is örülnek a fini hazai kajáknak.

2014. szept. 14. 16:40
 17/28 anonim ***** válasza:
31%
Csak félnek, hogy éhen fogsz halni. :) Tudom milyen rossz, amikor rád tukmálnak olyasmit, ami nem kell. Próbálj kialakítani velük egy rendszert, előre mondd meg, mire lesz szükséged mikor legközelebb hazamész. Tehát mondjuk szokják meg, hogy mindig egy rúd kolbászt, egy kis fazék főtt ételt adhatnak és szombat reggel van a mosás. Ha ezt így megszokatod velük, nem lesz mindig káosz.
2014. szept. 14. 16:40
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, a vaalónak csak a talpa forró, nyugodtan megfoghatod a fogóját nem fog égetni, és kivasalhatsz magadnak időben!

Ahelyett, hogy a szüleidet hülyéznéd!

2014. szept. 14. 16:56
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

"Más szülei is ilyen hülyék?"

Inkább azt kérdezném, hogy:

"Más egyetemista gyerekei is ilyen elkényeztetettek és hülyék?"

2014. szept. 14. 16:57
 20/28 anonim ***** válasza:
Ettől tényleg nem lesznek hülyék. Csak segíteni akarnak neked. Próbáld meg nekik nyugodtan elmagyarázni, hogy meg tudod oldani egyedül, nyugtasd meg őket, hogy bepakoltál mindent nem marad otthon semmi. Mond, hogy így is nehéz a táskád és próbálsz minél kevesebb cuccal menni és amit ott is meg tudsz venni, csinálni például kaja azt inkább nem cipeled. Gondolhatják, hogy nem halsz éhen, de azért néha vihetsz is magaddal valamit, hogy ne sértődjenek meg. Azt nem értem, hogy miért kell így beszélni a kérdezővel és, hogy miért hülye, de azt már megszoktam, hogy általában más véleménnyel vagyok a dolgokról mint sokan ebben a témakörben. Szerintem attól, hogy valaki betölti a 18. életévét még nyugodtan lakhat otthon és támogathatja a családja, segíthetik őt tanácsokban és akár anyagilag is. Viszont az igaz, hogy ha te is tudod, hogy csak segíteni akar és jószándékból teszi, akkor ne hülyézd le őket és beszélj velük normálisan. Ne kiabálj velük, ha van valami problémád, akár ez, akkor próbáld meg normálisan, nyugodtan megbeszélni velük.
2014. szept. 14. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!