Nem gond, hogy 13 évesen is velünk alszik?
"Ha féléven belül nem oldódik meg"
Ez egy véget nemérő halogatás csak, magadat ámítod.
Nem azért, de veled és a pároddal nagyobb probléma van, mint a gyerekkel. Az lenne a legjobb, ha 3-asban
kezeltetnétek magatokat.
"Már miért lenne mentális beteg, sok felnőtt embert ismerek, akik félnek a sötétben, ő meg még ráadásul GYEREK!"
Attól ez még egy mentális betegség, ami a normális életviteltől eltérő életvitelt eredményez.
Sok ember követ el gyilkosságot is, attól még nem lesz normális dolog.
A GYEREK érdekében vidd el orvoshoz MOST.
Nem tartom helyesnek, de nem szeretném a "menj vissza a szobádba, s ha nem tutsz aludni, az a te bajod" módszert alkalmazni, mert én tapasztaltam a bőrömön, hogy milyen, és nem akarom, hogy a lányom is megtudja, hogy milyen.
Nyáron még talán-talán elment volna, hogyha nem tud alunni, találjon valami elfoglaltságot magának, de megkezdődött az iskola, nem akarom, hogy nappal fáradt legyen és ne tudjon figyelni órán.
Akármi problémával mentem orvoshoz, mindig az volt a kérdés: "Miért nem jött el előbb?"
Figyelj, azok a felnőttek sem normálisak, akik félnek a sötétben vagy egyedül. Mit akarsz, hogy a lányod egy félelemtől bénult kapcsolatfüggő legyen, aki nem tud egy sötét szobában egyedül aludni?
Az anyja vagy! Miért jó neked, ha szenved? Amit csinálsz, az kb. olyan, mintha vérző, nyílt sebet puszikkal akarnád gyógyítani. Segíts neki, vidd el orvoshoz minél előbb! Minél tovább vársz, annál nehezebb lesz helyrehozni ezt.
Van különbség a goromba visszazavarás és a helyére kísérés között. Ilyenkor újra felkapcsoljátok nála a lámpát; ha fáradt, úgyis elalszik újra.
Ne engedd többet az ottalvást.
"Akkor talán elviszem a szakemberhez, ha fél éven belül nem szűnik meg újra a félelme"
Mi ez, ha nem halogatás? Most fel kéne emelned a telefont és időpontot kérni egy pszichológustól már.
"Tényleg már nagy és ha hamarosan nem múlik el a félelme (örökre) akkor irány a pszichológus."
Mit jelent a hamarosan? Hogy tudnád megmondani, hogy "örökre" mikor múlik el orvosi segítség nélkül? Vedd észre már, hogy a lányod egy betegséggel küzd.
Most nagyon le leszek pontozva.
Én 4-5 éves koromtól 18-19 éves koromig anyuval aludtam. Igaz neki nincs párja, de neki és nekem is megnyugtató volt, hogy egy légtérben alhatunk. Az említett időszakban teljesen magamtól szoktam le. Azóta más városban, egyedül élek, 2-3 hetente járok haza, de olyankor is van olyan, hogy éjjel az ő ágyába megyek. Szerintem ez káros a szexuális életetekre lehet csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!