Tinik! Nektek mi a legnagyobb titkotok a szüleitek előtt?
Nem mondom el nekik az álmaimat,mert tudom,hogy akkor folyamatosan arról beszélnének,hogy ezeket nem érhetem el.
Nem mondom el hogy miért vagyok szomorú,próbálok mindig vidámnak tűnni előttük.
Hogy legszívesebben ha tehetném lelépnék,vissza se néznék.
Cigizés, bár azt tudják, hogy hétvégén szoktam, de hétköznap is, amiről viszont nem beszéltem. De rászokva azért nem vagyok.
Azt pedig szintén tudják, hogy szoktam alkoholt fogyasztani, csak a mennyiséget nem....:) hát lenne pár érdekes sztori.
Talán még az, hogy smároltam már lánnyal. Illetve az még rosszabb, hogy lányokkal.
17L
10-es:
itt vagy töröltek vmit vagy félrenéztek a számokat. de szal igen, jól értetted, egy srác volt az, aki hanyatt döntött :) és vazzz mint a torkosborz úgy nekem esett, de oké nem tagadom, nem volt éppenséggel rossz élmény :D
de ha bele gondolok, mi lett volna, ha vki bejön ... ajajjj
Nálatok meg az az öltözős az nem ok arra sztem h egymás előtt szégyelljétek, ne viccelj, mi koleszban rengetegszer kivertük együtt a tusolóban pl de volt amikor a szabadban is kiránduláson. Csak sztem ilyenkor mindenki fél h jaj most b.. lettem, és ezért van a kínos hallgatás, pedig nem kéne ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!