A szüleitek nektek is lekapcsolják este az internetet?
Pont erről beszéltünk a férjemmel a hétvégén :-)
Igen, egy ideig biztos ki fogjuk kapcsolni, a wifit mindenképpen. Egy kisiskolás gyerek szervezetének szüksége van az esti alvásra, és mivel már mindennel lehet netezni, így nem lesz más megoldás.
Hogy hánykor és hány éves koráig, azt nem tudom. Általános iskola alatt biztos.
De az áramot nem fogjuk lekapcsolni, ha nagyon nem tud aludni, olvasni olvashat.
Iskola időben 10-kor fekvés van (kivéve péntek, plusz a hétvége), mivel korán kelek,és bejárós vagyok. Az internet ugyanúgy megy 10 óra után is, csak éppen bíznak bennem annyira, hogy tudják nem gépezek hajnalig. Valamint az én érdekemben van, és nekem rossz az, ha másnap vizihulla vagyok a suliban :D
Nyáron természetesen addig gépezek amíg szeretnék. Nem nagyon szoktam eljárni bulizni, inkább olvasok, filmezek, egy-két barátnőmmel vagyok.
17/L
Lekapcsolják, ha már senki nem netezik, ha ők nem, akkor én. A wifi sugároz. Legalább alvás közben ne legyünk kitéve neki. Bár nem tudom, van-e valami hatása a szervezetre, de biztos nem árt, ha éjszakára kihúzzuk a dugót.
20/L
Azért ilyen szinten sose szabályoztak le minket, ha TV-ztünk sokáig akkor lesz*rtak mindketten hadd tanuljak az én hibámból ha álmos leszek másnap
Ez a lekapcsolgatás úgy 8 éves korig talán helytálló, onnantól már ciki.
22F
10-en éves korunkban, amikor jó lett volna, ha alszunk már, és nem netezünk, többedik szólásra sem mentünk aludni, akkor lenyomták
felnőttek vagyunk, már csak tesóm lakik otthon, 20 feletti, nem kapcsolják le
Szerintem meg nem ciki. A szülő feladata a terelgetés, nevelés, határok megszabása, még 17 évesen is akár.
Ezért ha a gyerek magától még nem jön rá, hogy aludni kell, akkor wifit le kell kapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!