Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleitek nektek is lekapcso...

A szüleitek nektek is lekapcsolják este az internetet?

Figyelt kérdés
Írjátok meg a tapasztalataitokat. Illetve hogyan kezelitek? Miért kapcsolják le? Kort és nemet is írjatok! Köszi!
2014. júl. 21. 18:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%
Nekem 19 évesen volt utoljára ilyesmi. Amúgy apám béna és nem tudná visszakapcsolni.
2014. júl. 21. 21:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi értelme lenne?

Nekem tini koromban annyi sorozat meg film le volt töltve, hogy 8 évig elég lett volna. Ahhoz nem kell net, csak áram.

A másik meg az, hogy én a takaróm alatt zseblámpával olvastam. Nem értem, ez miért oké, a gépezés miért nem. Mindkettőnek ugyanaz az eredménye: másnap kialvatlan leszek, és nem tudok figyelni.

2014. júl. 21. 21:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen. Nem azért, hogy ne használjuk, hanem egyszerűen azért, hogy ne menjen, ne legyen áram alatt.
2014. júl. 21. 22:23
 14/20 anonim ***** válasza:
67%
A szüleink nem, de én mostanság lekapcsolom éjfél körül, hogy a húgom (14 éves) ne gépezzen hajnalig. Mivel mindenkit zavar hogy alszik délután 2-3ig, éjjel meg nem.
2014. júl. 21. 23:00
 15/20 anonim ***** válasza:
53%

De miért zavar, hogy éjjel nem alszik? Hangoskodik?

És az, hogy 2-3-ig meg alszik? Miért zavaró?

2014. júl. 22. 00:00
 16/20 anonim ***** válasza:

meg kisebb koromba volt probalkozas, mert azt hittek aze nem tanulok meg vmit mert faradt vagyok, pedig csak utaltam.

bar anno ez meg tv volt, nem net :)

2014. júl. 22. 00:42
 17/20 anonim ***** válasza:
50%

Jóisten, dehogyis. Mikor még 7-8 éves voltam, akkor sem csináltak ilyen. Számomra ez borzasztóan megalázó lett volna bármilyen korban, és szerencsére nem bánnak velem úgy, mintha ők valami felsőbb szinten lennének.

17L

2014. júl. 24. 15:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Nálunk a wifi le van kapcsolva éjszakára, hozzám meg LAN-kábelen keresztül jön a net, mivel nem érnek el a szobámig a wifi-jelek. Azért kell lekapcsolni, mert a húgom hajnali 4-ig netezik, utána másnap du. 3 előtt nem kel fel és nem végzi el a feladatokat, amik rá lettek bízva.
2014. júl. 30. 19:43
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Higgyétek el, hogy csak az a szülő kapcsolja le, aki ezerszer megkérte csemetéjét, hogy időben menjen aludni és az leszarta. Ilyen gyerekre már csak drasztikus módon lehet hatni.

Amúgy nem értem kamasz korban miért kell felcserélni az éjjelt a nappallal.

Azt sem értem, hogy a mai kamasok miért nem találkoznak személyesen? Kizárólag a neten élik meg kapcsolataikat.

sokkal többet lehetne szórakozni, beszélgetni, akár ismerkedni, ha a saját korosztályával találkozna...

2014. aug. 3. 17:48
 20/20 anonim ***** válasza:
71%
Nézzetek utána, a tinédzserek úgy vannak összerakva, hogy nem önszántukból éberebbek éjjel, mint nappal.
2014. aug. 3. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!