A ti szüleitek hogyan állnának ahhoz ha elveszítenétek a munkátokat?
Otthon lakom egyébként.
Apáék azt mondták nincs gond, amíg nekik van munkájuk addig nekem gondom se legyen, de én mégsem akarok otthon ülni mint egy eltartott munkanélküli. Nagyon szeretnék dolgozni ezekután is de a kilátások elég negatívak.
Hiába adom be most be az önéletrajzom bárhova, a jelenlegi határozottat előbb nem hagynám itt semmikép..
De nem tudok belegondolni és nem is szeretnék, hogy mi lesz ha nem lesz munkám. Fiatal vagyok, önállósodnom kéne, lassan elköltözni, élni, ehelyett üljek otthon mint egy munkanélküli? Munkalehetőség nulla sajnos
Nem értem, hogy miért akar minden fiatal elköltözni otthonról? Felesleges pénzkidobás az albérlet, a külön rezsi, külön háztartás.
Otthon is lehet önálló életed, ha a szülőkkel meg tudod beszélni.
"és már dolgozom"
Bocs de már nem. Addig maradsz otthon amíg nem okoz megoldhatatlan konfliktust és jól érzi magát mindenki meghagyva a személyes teret. Azért mert nem illik ki nem tolja le már ne haragudj. Ne légy bolond és ne nélkülözz azért mert mások ezt várják el. Ha lesz normális lehetőséged akkor elköltözöl nyugi.
Még kb 2-3 hónapig van munkám. Utána fognak elküldeni.
Volt már egy hasonló munkamentes időszakom amikor végeztem a sulival és nem sikerült munkát találni, és abszolút nem punnyadtam be, napközben végig én vittem otthon a háztartást, meg sem álltam egész nap (takarítás, főzés stb).
De akkor is úgy érzem, hogy szeretnék dolgozni és vinni is közben valamire, nem otthon lenni egyedül a konyhában :(
Akkor kezdj el már most melót keresni, pályázni. Ha szerencséd van, akkor nem kell otthon ülnöd. Sajna ez egy elég szar helyzet, mert hiába van párod a közös háztartáshoz manapság szükség van mindkét keresetre. Múltkor számoltuk a párommal, hogy elmennénk albiba, akkor alsó hangon 60-70 ezer lenne a bérleti díj + rezsi, és akkor már egyikünk keresete rá is ment és nem ettünk, nem tisztálkodtunk, nem mentünk munkába stb.
Örülj neki, hogy otthon maradhatsz, ha lesz határozatlan idejű melóhelyed és túl vagy a próbaidőn akkor érdemes a különmenetelen gondolkozni, különben meg hiába mész külön, ha kb nyomorognotok kell, hogy megéljetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!