Szerintetek mennyire van igazam?
Én rettentő gyorsan leállítanám anyámat, ha kell, keményen megmondva, hogy ne használja lomtárnak az albit.
A válaszára pedig szerintem rábsztam volna az ajtót, és mennék diákmelózni. Nekem ilyet senki ne mondjon, megoldom akkor egyedül, mert ilyen segítségből nem kérek.
Barátnőm fiának mikor másodéves volt, és nyárra fizette az albi felét, csak hogy fenntartsák neki, szeptemberben szólt a tulaj, hogy keressen másikat, náluk átalakítás lesz.
Még jó hogy nem volt két szekrénye meg három asztala!
Te hova tennéd a tiédet ilyen esetben? Kérdezd meg anyudtól!
19 éves vagy, ha anyagilag ez kivitelezhetetlen édesanyádnak, akkor szerintem nem kell magad azért rosszul érezned, mert ő segít be anyagilag.. Már bocsánat, ez nem kizsákmámyolás, most kezded az egész felnőtt életed, kell némi támogatás.
A sok cipelt holmival az a baj, hogy semmi nem garantálja, hogy jövőre nem költözöl máshova.. Én is albérletben lakó egyetemista vagyok, és ha csak a ruhákat, könyveket, néhány konyhai dolgot nézem, még úgyis nehéz lenne átcuccolni, nemhogy 3 asztallal..
Az én édesanyámnak is gondjai vannak a gyűjtögetéssel, de én kerek perec megmondtam, hogy szeretem, de ha hozzám akar pakolni olyat, ami nekem nem kell, akkor azt ki fogom dobni.
*Kivitelezhető
Bocsánat, előző voltam.
Milyen segítség az, amit az ember azért ad, hogy később felhánytorgassa?
Én lomtalanításkor simán kitenném, utána ha kérdőre von, megmondanám anyudnak, hogy egyrészt nem fértél el, másrészt tök fölöslegesen volt a lakásban és semmi hasznát nem vetted, pedig mondtad, hogy ne vigye oda.
Mond meg anyudnak, hogy a tulaj sem nézi jó szemmel, hogy telepakolják minden kacattal, lommal a lakását. Esetleg magával a főbérlővel beszéld meg, hogy szóljon neki, hogy ne hozzon kacatokat, a maradékot meg vigye el. Őrá már szerintem hallgatni fog. Azért 2 asztal meg íróasztal eléggé túlzás már, és ne akarja anyukád egy egy másik ember lakását lomtárnak, vagy raktárnak használni. És ha neadjisten költözni kell, akkor ki fogja ezt a sok cuccot elcipelni, elpakolászni?
Szólj a főbérlőnek, hogy beszéljen anyuddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!