Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinaljak? Hogy mondjam...

Mit csinaljak? Hogy mondjam meg, hogy igazam van?

Figyelt kérdés
Apukam eleg agressziv szoval nem nagyon merek neki szajalni, de most mertem es eleg sokat is. Allat kereskedo, adja veszi az allatokat. Most hozott egy tehenet bocival. A tehenet kikototte istalloba , a bocit meg mondta nekem h oldjam el. Igy mondta !!! Aztan eloldottam, azthittem megy az anyja utan, ehelyett kifutott az udvarbol szomszedok haza ala. Ott hagyottengem hogy akor fogjam meg. Nem tudtam mivel tul gyors volt. Ezert csak setaltam utanna es probaltam beterelni. Aztan 10 perccel kesobb visszajott, kirohogott engem, aztan leultam a szenabalara es otthagytam. Elkezdett o futni utana, 10 perccel kesobb el is kapta nagy nehezen.... aztan behuztuk es mondta nekem h milyen lekvar vagyok, meg hogyha tudogyulladasba megdoglik a borju elveszi az uj telefonom (amibe benne van 50 ezer zsebpebzem) meg h 1 hetig nincs gep, es mindez miatta van mert azt mondta h oldd el ahelyett hogy aztmondta volna hogy huzd ide. Mostmeg mondtam neki h hanyszor etettem meg mar helyette, mikor reszegen kocsmazni volt 2,3 napig is akar, meg mennyit segitettem. Ramcsukta az ajtot. Most nem tudom mi van.. mit mondjak neki h megertse nekem van igazam????????????-!!!!!!!!

2014. márc. 18. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgyse érti meg, mert idióta. Inkább maradj csendben, mert még pofán is ver.
2014. márc. 18. 17:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Hehe, ismerős a történet, meg úgy az egész

néha előfordulnak ilyen félreértések, amúgy jobb lett volna, ha tényleg azt mondja, hogy vidd oda, vagy hogy várd meg, míg ő is odaér (vagy nem tudom, hogy volt pontosan), de ilyenkor, ha nem tudsz valamit biztosra, inkább kérdezd meg, még ha hülyeségnek is tűnik a kérdés

most biztos mérges vagy, be vagy pörögve egy kicsit, de hagyd sa fenébve. Majd elmúlik lassan, én már csak tudom. Ha meg úgyis mondtad neki...

Ebből is csak tanul az ember

2014. márc. 18. 17:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem is értem, hogy gondoltad hogy a vakvilágba engeded el szegényt.:)
2014. márc. 19. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!